Rzeczywiście główna impreza tetkowa w tym roku będzie w Sosnowcu, ale i w Radomiu zarezerwowałem ciut miejsca dla naszej skali.chudy pisze:zapadły takie że w tym roku impreza odbędzie się w Sosnowcu
Zlot radomski odbędzie się 25-27 kwietnia.
Moderator: mod-Imprezy
Rzeczywiście główna impreza tetkowa w tym roku będzie w Sosnowcu, ale i w Radomiu zarezerwowałem ciut miejsca dla naszej skali.chudy pisze:zapadły takie że w tym roku impreza odbędzie się w Sosnowcu
Ja by napisal ze czytal Jerzy Rosolowski i na koniec zaaplikowal podklad muzyczny z Kroniki FilmowejPiotrZ pisze:Toż to najzabawniejsze zdanie z tego tekstuT_Domagalski pisze: Co to znaczy "Czytała Krzystyna Czubówna"Po oficjalnym sprawozdaniu z imprezy, przewijają się nazwiska "wykonawców" i "producentów", które czytała... K.Czubówna (a ja myślałem, że to ja czytałem
). Na koniec jeszcze powinna się pokazać "Reklama"
Toż to najzabawniejsze zdanie z tego tekstuT_Domagalski pisze: Co to znaczy "Czytała Krzystyna Czubówna"
Dać ją na prawo na jasnym tle i będzie OK, albo na środku i gites !T_Domagalski pisze:... winietka na górze nie wypełnia ramki.
Co Ty? Po dwóch głębszych byłeś? Co to znaczy "Czytała Krzystyna Czubówna"whosho pisze:Relacja ze zlotu
Co, jak widać, wywołało ogólną radośćjarkott pisze:...na jednym niestety fotograf nie zdążył i dzięki temu możecie podziwiać jego ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość