Charakterek pisze: Zapytaj chłopaków co się w niedzielę w Radomiu działo i co za katusze ta biedna loko przechodziła. Nie można się było do niej dopchać, tak szalała.
Zgadza się dzieciarnia szalała przy kolejce na całego. To jest typowy zabawkowy zestaw i trzeba promować dla takich właśnie kilkulatków aby nasiąkali kolejkami a z czasem przejdą na modele. Tak też czyniło wielu z nas kiedy dostawaliśmy zestawy startowe BTTB a później kupowaliśmy już pełnowartościowe modele. A jak czasem jakiś tatus też połknie bakcyla kolejowo-modelarskiego to druga korzyść
Wojtek, a gdzie ja napisałem, że oceniam modele kolejowe? Od początku w redakcji traktowaliśmy ten zestaw jako wspaniałą zabawkę. Naszą trafną ocenę potwiedziła córa Tomka oraz wszystkie dzieci, które się bawiły tym zestawem. Zapytaj chłopaków co się w niedzielę w Radomiu działo i co za katusze ta biedna loko przechodziła. Nie można się było do niej dopchać, tak szalała.
Poza tym słuszność oceny potwierdzają dzieci znajomych przychodzące do Nas i beczące wniebogłosy, gdy trzeba odchodzić! Nie wszystkie rzeczy Tilliga trzeba oceniać z pełną powagą. Do niektórych trzeba podejść indywidualnie. I by ten zestaw pokazał swoje prawdziwe ja musieliśmy go wystawić na próbę ognia. Mało tego. Jeden z ojców dzieci bawiących się owym zestawem kupił go, bo mu dzieci żyć nie dawały i teraz czeka na odbiór z ostatnim dniem maja!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2006, 18:47 przez Charakterek, łącznie zmieniany 1 raz.
ArturSch pisze:
2.
Zewnętrzne duże pudełko z uchwytem jest OK. Natomiast te małe pudełeczka w środku, zamiast jednego dużego styropianu, są niepraktyczne. Doskonale wiemy co się dzieje z pudełkami po kilku otwarciach/zamknięciach, a w ręku dziecka - jeszcze szybciej się podrą.
Artur, to ja mam pytanie:
Jak dziecko wyjmie raz zestaw z pudełka, to pokaż mi dzieciaka, który włoży go spowrotem do pudełeczka przed zajeżdżeniem go na amen?
Raczej takiego dzieciaka nie spotkasz
Czyli pudełka są jednorazowego użytku
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 20:04 przez Charakterek, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja w Radomiu byłem...WIELKA impreza... i nie było tego zestawu...chyba, że został wyjęty jak pojechałem lub w niedziele.
Więc sie nie wypowiem na jego temat...
1.
Wszystko co napisałeś to prawda, zwłaszcza podobają mi się fotki dzieciaków.
2.
Zewnętrzne duże pudełko z uchwytem jest OK. Natomiast te małe pudełeczka w środku, zamiast jednego dużego styropianu, są niepraktyczne. Doskonale wiemy co się dzieje z pudełkami po kilku otwarciach/zamknięciach, a w ręku dziecka - jeszcze szybciej się podrą.
3.
Ogóle wrażenie i zawartość pudła: OK
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 08:59 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 1 raz.