Modele firmy JAGO-MODELLBAU
Moderator: mod-Ogółem
-
- Kontakt:
Re: Modele firmy JAGO-MODELLBAU
Może nie potrafi pewnych numerów katalogowych, kilku pozycji nie ma już od pewnego czasu w PMT np 65312. One się pojawiają partiami i znikają na jakiś czas, potem doprodukuje kolejną serię i jak się ktoś załapie to je ma. Serie puszcza po 200 sztuk. Tak że jest opcja że czegoś nie ma i nie da się ściągnąć.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Dziwne.... niedalej jak wczoraj, taki na półce w sklepie widziałem.....Px48 pisze:... nie potrafi sprowadzić wagonów czteroosiowych Lowa, ...
Techno Hobby nie potrafi sprowadzić wagonów czteroosiowych Lowa, a wy tu o Jago marzycie.
- wojtek_
- Kontakt:
witamGrzegorz TT pisze:7 stycznia Piotr Kunikowski wyśle zapytanie o ceny oraz dostępność produktów firm Jago, Beckmann, Kres.
Czy coś wiadomo w sprawie modeli Jago?
pozdrawiam
wojtek jaroszuk
Ostatnio zmieniony 17 sty 2008, 19:02 przez wojtek_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
7 stycznia Piotr Kunikowski wyśle zapytanie o ceny oraz dostępność produktów firm Jago, Beckmann, Kres.
W przypadku Jago istnieje możliwość realizacji zamówień około lutego (targi w Norymberdze)
Zamówione zastaną także modele PMT.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Petr Kresta ma zamówione modele firmy Kres - VT18/BR175
Na dzień dzisiejszy modele są nieosiągalne.
Orientacyjna cena - 1540 PLN
W przypadku Jago istnieje możliwość realizacji zamówień około lutego (targi w Norymberdze)
Zamówione zastaną także modele PMT.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Petr Kresta ma zamówione modele firmy Kres - VT18/BR175
Na dzień dzisiejszy modele są nieosiągalne.
Orientacyjna cena - 1540 PLN
-
- Kontakt:
No kurde - koncert życzeń
Jak coś więcej będę wiedzial to ośmielę się zapodać na forum.

-
- Kontakt:
a nic nie ma, napisałem że życzę Panu Piotrowi powodzenia, nic więcej.A co to ma do rzeczyTo jest sprawa między TH - Beckmann i TH – Kres.
- Marcin
- Kontakt:
Kwestia dogadania się z dostawcą.
-
- Kontakt:
A co to ma do rzeczy
To jest sprawa między TH - Beckmann i TH – Kres. Zdaję sobie sprawę że to nie jest standardowa oferta sklepu więc liczę się z tym, że trzeba będzie poczekać. Poza tym Piotr zawsze informuje mnie o orientacyjnym czasie realizacji takich zamówień.

-
- Kontakt:
No to z Beckmannem życzę mu powodzenia, ja się ż nim użerałem 3 miesiące zanim dostałem dostawę, KRES - zamówienia na pół roku wcześniej także powodzenia. Obie firmy są ciężkie do współpracy.
-
- Kontakt:
Widziałem kilka wagonów. Jakość +/- ModArt. (Gemol na spotkaniu w Radomiu powiedział, że "na silę może by coś jeszcze poprawił"mb1 pisze:Głównie przełożenie : jakość/cena.Nie napisałem,że chodzi o modele loków.Skąd ceny na poziomie 300-400 euro?Pewnie krótkie serie,ręczna robota,metal,wiernie oddane detale,ale jakie własności trakcyjne,napęd,możliwości przeróbki na DCC itp.

Od roku staram się namówić Piotra Kunikowskiego (Techno-Hobby) do nawiązania współpracy z Jago. Obecnie mocno wałkuję temat Beckmann'a i Kres'a. Proszę osoby zainteresowane o wsparcie w tej materii

Ostatnio zmieniony 31 gru 2007, 12:28 przez Kilkujadek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Kilka opinii w tej kwestii przedstawionych zostało już w tym wątku.
-
- Kontakt:
Witam,
Głównie przełożenie : jakość/cena.Nie napisałem,że chodzi o modele loków.Skąd ceny na poziomie 300-400 euro?Pewnie krótkie serie,ręczna robota,metal,wiernie oddane detale,ale jakie własności trakcyjne,napęd,możliwości przeróbki na DCC itp.
Pozdrawiam.
mb1
Głównie przełożenie : jakość/cena.Nie napisałem,że chodzi o modele loków.Skąd ceny na poziomie 300-400 euro?Pewnie krótkie serie,ręczna robota,metal,wiernie oddane detale,ale jakie własności trakcyjne,napęd,możliwości przeróbki na DCC itp.
Pozdrawiam.
mb1
mb1
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Mam węglarkę Villach. Model produkowany technikami wielkoseryjnymi. Co szczególnie by interesowało?
-
- Kontakt:
Modele firmy JAGO-MODELLBAU
Witam,
Czy modele tej firmy znane są Kolegom?Może ktoś posiada,lub zetknął się z produktami firmy JAGO,i podzieli się z nami wiadomościami,na czym polega wyjątkowość tych modeli,oprócz ceny,oczywiście.
http://jago-modellbau.de
Pozdrawiam
mb1
Czy modele tej firmy znane są Kolegom?Może ktoś posiada,lub zetknął się z produktami firmy JAGO,i podzieli się z nami wiadomościami,na czym polega wyjątkowość tych modeli,oprócz ceny,oczywiście.
http://jago-modellbau.de
Pozdrawiam
mb1
mb1