Ciekawość kazała tam zajrzeć!
pozdrawiam
Paweł
Moderator: mod-Tabor
Szliśmy tymi samymi ścieżkamiPaweł Basiński pisze:Znalazłem troszkę informacji o tej lokomotywie w realu http://www.zackenbahn.de/e_95.htm
A czy w dołączonej ulotce jest cokolwiek o gnieździe pod dekoderPaweł Basiński pisze:Nie grzebałem w środeczku - jeszcze nie wiem co tam znajdę
Szczerze mówiąc, nie rozumiem w czym problem. Model posiada gniazdo sprzęgu zgodne z NEM. Można zatem wsadzić np. sprzęgi Tilliga.Paweł Basiński pisze:I jeszcze jeden problem - sprzęgi - co z tym zrobić? Patent jak z kosmosu- w jaki sposób macie to rozwiązane?
Z tego zdjęciabrovarek pisze:Ciekawy jestem czy osie dalej pracuja w tulejkach z brazu , podobno zmieniono go na jakis inny srebrzysty metal ?
Jeśli się nie mylę, to w Lipsku "odgrażali" się szarym malowaniem w II epoce. Terminu jednak chyba nie deklarowali. Może Maciek (brovarek) pamięta więcej szczegółów rozmowy.Mariusz pisze:Czy ma ktoś informację o wypuszczeniu E95 w barwach DRG
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość