Bo ich nie ma.Ichu pisze:Co prawda był już taki temat na forum, ale nie pojawiły się żadne wytyczne odnośnie montażu trakcji
Tak samo jak zelektryfikowanych modułów.
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Bo ich nie ma.Ichu pisze:Co prawda był już taki temat na forum, ale nie pojawiły się żadne wytyczne odnośnie montażu trakcji
A gdzie kupiłeś? U mnie w mieście brak.Ichu pisze:Godzina zero: materiał na budowę 4 skrzynek właśnie dojechał.
Poprosimy fotorelację.Ichu pisze:Wkrótce dalsze relacje z placu budowy
Otwór na przewody nie jest jakimś super newralgicznym elementem profilu. Na zlotach widziałem je mniejsze, większe, prostokątne lub owalne. Można go bez problemu przesunąć lekko, żeby umożliwić poprawne wykonanie tego dodatkowego otworu.PiotrZ pisze:Dodatkowe otwory narysowałeś prawidłowo, ale wygląda na to, że poprawić trzeba... sTTandard![]()
Owalny otwór (przepust na kable) trzeba umieścić w osi torowiska, a nie skrzynki modułu. Osobiście proponowałbym też zwęzić ten otwór z 120 na 100mm, by odsunąć nieco krawędzie od otworów Φ10.
Nigdy nie wiesz (na spotkaniu) czy dołączysz się do wschodniego czy zachodniego profilu. W swojej przejściówce na Trako zobiłem podwójne otwory i było mi obojętne kto i jak się do mnie dołączy.Ichu pisze:.... czy zamierzam odwracać moduły - nie....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość