Nowy TT-czlonek ;)
Moderator: mod-Ogółem
- mencin
- Kontakt:
Re: Nowy TT-czlonek ;)
Powiem nieskromnie, ze z mojego pomyslu z tej samej przyczyny cieszy sie tesciowa, szwagier, brat i mama
Mam po prostu przed kazda prezentowa okazja robic liste zyczen, a oni sie juz sami dogadaja miedzy soba kto co kupuje
))
-
tete
- Kontakt:
Ale ci dobrzeeee...mencin pisze:.. O dziwo moja lepsza polowka podchwycila temat z prostej przyczyny: przez najblizsze 20 lat ma z glowy problem prezentow na urodziny, imieniny swieta i inne okolicznosci - po prostu kupi mi jakis wagonik i juz![]()
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, 09:18 przez tete, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Co się martwisz ? Masz całe noce ! Upss... nie całemencin pisze:... ze 4 godzin dziennie przy makiecie to nie bede spedzac
Wyśpisz się później....
- mencin
- Kontakt:
Niby tak, ale moja zona widzac ile czasu spedzam na TEORETYCZNYCH przygotowaniach juz mi zapowiedziala, ze 4 godzin dziennie przy makiecie to nie bede spedzac 
- Gdyniak
- Moderator
- Kontakt:
Fajnie że rodzinnie podchodzicie do TT-ki. Tak trzymać i do zobaczenia na spotkaniach 
- mencin
- Kontakt:
Markus Tiedke - Modele i makiety kolejek - bardzo ladne wydanie, sztywna oprawa, duzo zdjec.
Plany polaczen szynowych - zbior planow Piko w skali H0 - szukalem tu natchnienia do budowy wlasnej makiety.
Plany polaczen szynowych - zbior planow Piko w skali H0 - szukalem tu natchnienia do budowy wlasnej makiety.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
A z ciekawości spytam: jakie?mencin pisze:kupilem 2 ksiazki...
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, 08:31 przez gbbsoft, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz
- Kontakt:
Witamy Kolegę w naszych szeregach i gratulujemy słusznych decyzji. Oby tak dalej.
- mencin
- Kontakt:
Moja Agata pozwala, nawet wspiera, a niedawno zapytala czy dam sie jej kiedys tym pobawic
)
-
Paweł Basiński
- Kontakt:
No to witamy mencin wśród zapaleńców 
Masz dobrą żonę - pielęgnuj to bo nie każda na to pozwala!
pozdrawiam
Paweł
Masz dobrą żonę - pielęgnuj to bo nie każda na to pozwala!
pozdrawiam
Paweł
- mencin
- Kontakt:
Nowy TT-czlonek ;)
Witajcie,
Kilka tygodni temu rzucilem zonie pomysl: A moze zbudowalbym sobie kolejke? Nie mialem wtedy pojecia co to jest FZ1, epoki, DCC, krotki sprzeg, modul... O dziwo moja lepsza polowka podchwycila temat z prostej przyczyny: przez najblizsze 20 lat ma z glowy problem prezentow na urodziny, imieniny swieta i inne okolicznosci - po prostu kupi mi jakis wagonik i juz
Idea kielkowala w mojej glowie, zaczalem przegladac fora, kupilem 2 ksiazki... Ciagle walczylem z uczuciem czy nie porywam sie z motyka na slonce... W pewnym momencie wirtualnie poznalem Charakterka, ktory udzielil mi kilku dobrych rad (J., raz jeszcze wielkie dzieki!) i oto...
Jest juz w drodze do mnie zestaw DCC z V180, E 42, troche podstawowego osprzetu. Ciesze sie jak dziecko i juz nie moge sie doczekac!
Jak tylko sie u mnie zjawi pedze do Castoramy po sklejke i zaczynam budowe malej makietki
O postepach oczywiscie pozwole sobie informowac szanownych TT-forowiczow 
Z kolejarskim pozdrowieniem,
mencin
Kilka tygodni temu rzucilem zonie pomysl: A moze zbudowalbym sobie kolejke? Nie mialem wtedy pojecia co to jest FZ1, epoki, DCC, krotki sprzeg, modul... O dziwo moja lepsza polowka podchwycila temat z prostej przyczyny: przez najblizsze 20 lat ma z glowy problem prezentow na urodziny, imieniny swieta i inne okolicznosci - po prostu kupi mi jakis wagonik i juz
Jest juz w drodze do mnie zestaw DCC z V180, E 42, troche podstawowego osprzetu. Ciesze sie jak dziecko i juz nie moge sie doczekac!
Z kolejarskim pozdrowieniem,
mencin