tt z usa

Cała reszta o naszej skali

Moderator: mod-Ogółem

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Re: tt z usa

Post autor: Ranger »

Takie coś mnie interesuje. Tylko nie z G. Bushem. W malowaniu Pacific Union lub Santa Fe.
Ogólnie jest tego multum ale chyba w USA TT jest na wymarciu niestety.
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Nie, nie przesadzam. Nie chodzi mi o podanie na tacy, tylko ukierunkowanie gdzie można coś znaleźć. Szukam i narazie znajduję tylko H0 i N a to mnie zupełnie nie interesuje. Nawet nie wiem jakie firmy tam produkują tabor więc trodno coś z niczego wymyślić.
Nazwa jednej firmy pociąga za sobą całą resztę, mam na myśli sklepy internetowe, w których są dostępne produkty innych firm i tak dalej i tak dalej.
Jeśli Ty DBv znasz jakąś firmę z USA produkującą tabor to podaj a będę bardzo wdzięczny.
Mam na myśli coś takiego albo takiego. Niestety tutaj wszystko tylko nie TT.
Pozdr-K
Awatar użytkownika
DBv
Administrator
Kontakt:

Post autor: DBv »

Ranger nie przesadzasz? ;) To na prawde taki problem coś znaleźć? Tym bardziej jeśli Tobie na czymś konkretnie miałoby zależeć to tym bardziej powinieneś wiedzieć co chciałbyś dokładnie kupić.
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Byli byśmy bardzo wdzięczni jakbyś podał nam troszkę stron z USA z taborem TT.
Również jestem bardzo zainteresowany kupnem takiego taboru, od zawsze chorowałem na te wielkie ciężkie diesle amerykańskie. Więc jeśli to nie problem to podrzuć parę linków.
Cobrix
Kontakt:

Re: wysylka

Post autor: Cobrix »

pawelzielezinsk pisze: ... powiedzmy ze z tad do polski bedzie free
Ja bardzo chetnie bym skorzystal ale to chyba zbyt smiala deklaracja - chyba ze masz jakis patent albo firme przewozowa. Mnie srednio za paczke kasuja od $30-60.

A jak sobie radzisz z TT w USA?
Za wiele z modeli to chyba tam nie ma? Jakis czas temu robilem zakupy dla kogos w USA. Loki, wagony, flexy - jego zona ktora byla w PL i ktorej zawozilem caly ten balagan sie zalamala jak zobaczyla ze musi do samolotu zabrac taka paczke i flexy :D.
Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 17:48 przez Cobrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Misiek
Kontakt:

Post autor: Misiek »

czy inne skale/wielkości obejmuje również ta promocja?
np. N - w moim przypadku
pawelzielezinsk
Kontakt:

wysylka

Post autor: pawelzielezinsk »

co tydzien wysylam jaka paczke powiedzmy ze z tad do polski bedzie free a dalej np za zaliczniem pocztowym z poznania telefon do corki 512733688 ja jej dam znac dzisiaj ze taka sprawa moze byc ale zamowienia do mnie prosze pawelzielezinski@yahoo.com
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArturSchŁ »

pawelzielezinsk pisze:...chetnie kupie i wysle do Polski.
Dziękujemy za dekalarację.
BTW: jaki jest koszt przesyłki USA -> Polska ??
pawelzielezinsk
Kontakt:

tt z usa

Post autor: pawelzielezinsk »

Jestem poczatkujacym TT, mieszkam w USA gdyby ktos chcial cos zamowic z jakiejs strony amerykanskiej sluze pomoca, chetnie kupie i wysle do Polski. Wysylam paczki non stop z roznymi wrtykulami jest ok jak do tej pory nie ma odprawy celnej - corka mieszka w Polsce w razie czego ale jeden warunek zamowienie musi poswiadczyc ktos ze "starych TT clubowiczow" sami rozumiecie ze to nie jest 10$ i nie bede ryzykowal
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 09:32 przez pawelzielezinsk, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogółem”