Takie coś mnie interesuje. Tylko nie z G. Bushem. W malowaniu Pacific Union lub Santa Fe.
Ogólnie jest tego multum ale chyba w USA TT jest na wymarciu niestety.
tt z usa
Moderator: mod-Ogółem
- Ranger
- Kontakt:
- Ranger
- Kontakt:
Re: tt z usa
Nie, nie przesadzam. Nie chodzi mi o podanie na tacy, tylko ukierunkowanie gdzie można coś znaleźć. Szukam i narazie znajduję tylko H0 i N a to mnie zupełnie nie interesuje. Nawet nie wiem jakie firmy tam produkują tabor więc trodno coś z niczego wymyślić.
Nazwa jednej firmy pociąga za sobą całą resztę, mam na myśli sklepy internetowe, w których są dostępne produkty innych firm i tak dalej i tak dalej.
Jeśli Ty DBv znasz jakąś firmę z USA produkującą tabor to podaj a będę bardzo wdzięczny.
Mam na myśli coś takiego albo takiego. Niestety tutaj wszystko tylko nie TT.
Pozdr-K
Nazwa jednej firmy pociąga za sobą całą resztę, mam na myśli sklepy internetowe, w których są dostępne produkty innych firm i tak dalej i tak dalej.
Jeśli Ty DBv znasz jakąś firmę z USA produkującą tabor to podaj a będę bardzo wdzięczny.
Mam na myśli coś takiego albo takiego. Niestety tutaj wszystko tylko nie TT.
Pozdr-K
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Ranger nie przesadzasz?
To na prawde taki problem coś znaleźć? Tym bardziej jeśli Tobie na czymś konkretnie miałoby zależeć to tym bardziej powinieneś wiedzieć co chciałbyś dokładnie kupić.

- Ranger
- Kontakt:
Byli byśmy bardzo wdzięczni jakbyś podał nam troszkę stron z USA z taborem TT.
Również jestem bardzo zainteresowany kupnem takiego taboru, od zawsze chorowałem na te wielkie ciężkie diesle amerykańskie. Więc jeśli to nie problem to podrzuć parę linków.
Również jestem bardzo zainteresowany kupnem takiego taboru, od zawsze chorowałem na te wielkie ciężkie diesle amerykańskie. Więc jeśli to nie problem to podrzuć parę linków.
-
- Kontakt:
Re: wysylka
Ja bardzo chetnie bym skorzystal ale to chyba zbyt smiala deklaracja - chyba ze masz jakis patent albo firme przewozowa. Mnie srednio za paczke kasuja od $30-60.pawelzielezinsk pisze: ... powiedzmy ze z tad do polski bedzie free
A jak sobie radzisz z TT w USA?
Za wiele z modeli to chyba tam nie ma? Jakis czas temu robilem zakupy dla kogos w USA. Loki, wagony, flexy - jego zona ktora byla w PL i ktorej zawozilem caly ten balagan sie zalamala jak zobaczyla ze musi do samolotu zabrac taka paczke i flexy

Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 17:48 przez Cobrix, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek
- Kontakt:
czy inne skale/wielkości obejmuje również ta promocja?
np. N - w moim przypadku
np. N - w moim przypadku
-
- Kontakt:
wysylka
co tydzien wysylam jaka paczke powiedzmy ze z tad do polski bedzie free a dalej np za zaliczniem pocztowym z poznania telefon do corki 512733688 ja jej dam znac dzisiaj ze taka sprawa moze byc ale zamowienia do mnie prosze pawelzielezinski@yahoo.com
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Dziękujemy za dekalarację.pawelzielezinsk pisze:...chetnie kupie i wysle do Polski.
BTW: jaki jest koszt przesyłki USA -> Polska

-
- Kontakt:
tt z usa
Jestem poczatkujacym TT, mieszkam w USA gdyby ktos chcial cos zamowic z jakiejs strony amerykanskiej sluze pomoca, chetnie kupie i wysle do Polski. Wysylam paczki non stop z roznymi wrtykulami jest ok jak do tej pory nie ma odprawy celnej - corka mieszka w Polsce w razie czego ale jeden warunek zamowienie musi poswiadczyc ktos ze "starych TT clubowiczow" sami rozumiecie ze to nie jest 10$ i nie bede ryzykowal
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 09:32 przez pawelzielezinsk, łącznie zmieniany 2 razy.