Ciekawe, zakładam że wszystkie się rozeszły, ...i nikt z Forum nie nabyłPiotrZ pisze:Według info od Pani (pytałem w niedzielę), mieli na miejscu 10 kompletów.

Nikt się nie pochwali

Moderator: mod-Tabor
Ciekawe, zakładam że wszystkie się rozeszły, ...i nikt z Forum nie nabyłPiotrZ pisze:Według info od Pani (pytałem w niedzielę), mieli na miejscu 10 kompletów.
No jak komuś zależy na zestawie MAV przykładowo, to się skusi bo inaczej tego nie kupi (CSD to jeszcze od biedy u sąsiadów kupić można).ArturSch pisze:Dotarła do mnie informacja, że zestawy PKP, MÁV i CSD pokażą się niedługo w drugiej wersji, dostępnej niezależnie od kraju.
Te zestawy maja inne numery (np: PKP ma numer 500637) i są bez torów i dodatków, tylko sam pociag.
Umówmy się, że na tyle pełnowartościowymi na ile się w secie uproszczonym dało zrobić. W zasadzie to każdy wagon potrzebuje uzupełnienia napisów i tu liczę na naszych modelarzy (Fred czy Witek), że się tym zajmą...pepsigo2pl pisze:A wegierski set albo PKP to jakos nie ma do czego tak porownac. Ale jak to juz ktos napisal, to jjest set z wagonami pelnowartosciowymi a lokomotywa to tylko dodatek
Cysterna na zdjeciu to typ 1R.WojTTek pisze:Czy aby to nie jest cysterna z 01420 ?
W zasadzie 1R jest podobny do Niesky. Dlugosc 8800mm, rozstaw osi 4500mm. Roznica lezy w zbiorniku. 1R ma 24m3, a Niesky 26m3.Charakterek pisze:No podobna siakaśOelka, DBv co sądzicie? Da się to zaadoptować do TT?
Bo u nas nie było tego diselka - poprawcie mnie jeśli się mylę.pepsigo2pl pisze:... to jakos nie ma do czego tak porownac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość