Udało mi się zgrać materiał, tylko nie mogłem wymusić progressive scan, przez co ruchome obiekty są nieco rozmyte. Zmniejszyłem nieco rozdzielczość do 1366x768, bo taką chyba mają telewizory HD
Stop klatka:
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, 15:02 przez Edward, łącznie zmieniany 1 raz.
Nooo, daliście czadu na TRAKO, filmiki kapitalne. Szkoda tylko, że takie krótkie. Nie byłoby takiej możliwości, żeby zrobić z pełnych wersji DVD dla forumowiczów? Ja osobiście chętnie bym pooglądał w oryginale dłuższe filmy niż 10 sekund. Pomyślcie, proszę.
oto i ja dotarłem wreszcie od Wielkiej Sieci
- składam pozdrowienia z Wróblewic - też chyba bez strat
oraz serdeczne podziękowania za przybycie Kolegtów (toć pierwszy raz była jakaś infasTTruktura na Trako obok mojej)
oraz za dzielne zastępstwa, gdy pełniłem obowiązki służbowe.
zdjęć [prawie nie mam, podrzucę za to smaczki z rozbudowanych Wróblewic już po złożeniu ich na swoim strychu.
Dzięki, pozdrawiam,
Paweł
wski
Wreszcie zjechałem do domu. Dziękuję za wspólną zabawę, a szczególne ukłony dla żony admina za czereśniówkę . Większych strat nie zanotowałem /choć to się okaże, jak odbiorę moduły/.
Cały dzień do północy trwały przygotowania do wystawy. Przywiezienie, ustawienie, montowanie i układanie. Makiety i modele musiały stanąc na swoich miejscach.
Na koniec humory dopisały, bo pociągi gotowe do drogi stały.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 20:07 przez Mariusz, łącznie zmieniany 5 razy.