LIPSK 2007 - Nowości
Moderator: mod-Tabor
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Re: LIPSK 2007 - Nowości
Tak, też będą silberlingi. Było na forum o tym.
- Adamczewski
- Kontakt:
Na stronie Kuehna można zobaczyć, że to nie jedyna zapowiadana nowość jeśli chodzi o wagony 

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Pewnie I/II kwartał przyszłego roku. Sug. cena- środkowy 35Euro, sterowniczy 50Euromaciej_kolej pisze:Kiedy te wagony będą dostępne w sprzedarzy w Polsce? No i podstawowe pytanie - sugerowana cena
Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 07:42 przez DBv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Kiedy te wagony będą dostępne w sprzedarzy w Polsce? No i podstawowe pytanie - sugerowana cenaCobrix pisze:Nowosci Kuehn'a Obrazek

Ostatnio zmieniony 22 paź 2007, 07:41 przez Maciej, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
W sklepie u Bettiny Hohmann cena BR50 wynosi 189.99 euroZbyszek Zajner pisze:Po tej prezentacji rodzi się jedno pytanie, ile będzie kosztowała 50 ...
Pozdrawiam
ModelarzeTT - Krzysiek
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, 18:12 przez ModelarzeTT, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zbyszek Zajner
- Kontakt:
Dzięki DBv za odpowiedź. Szkoda, że altbau`owej nie będzie
Tak pięknie się prezentuje.

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Altbau była zapowiadana przez Tilliga ale chyba nikt nie jest w stanie powiedziec kiedy powstanie i czy w ogole. Z reszta Reko powstawala tak dlugo, ze na Altbau przyjdzie pewnie jeszcze troche poczekac...
- Zbyszek Zajner
- Kontakt:
Piękne relacje
.
Po tej prezentacji rodzi się jedno pytanie, ile będzie kosztowała 50 i czy tylko z tymi wiatrownicami będzie ( bo to jest wersja REKO ). Czy będzie produkowana również w wersji starej ( Altbau ). Dzięki za ewentualne odpowiedzi.

Po tej prezentacji rodzi się jedno pytanie, ile będzie kosztowała 50 i czy tylko z tymi wiatrownicami będzie ( bo to jest wersja REKO ). Czy będzie produkowana również w wersji starej ( Altbau ). Dzięki za ewentualne odpowiedzi.
-
- Kontakt:
Jeżeli ktoś ma jeszcze ochotę zobaczyć trochę zdjęć z Lipska to zapraszam tu:
http://modelarzett.ovh.org/My_Homepage_ ... age47.html
Pozdrowienia
ModelarzeTT
http://modelarzett.ovh.org/My_Homepage_ ... age47.html
Pozdrowienia
ModelarzeTT
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Chciałbym Koledze brovarek podziękować za świetną relację z Lipska, można rzec profesjonalną.
Dziękujemy

Wszystkim kolegom, dziękujemy za zamieszczone przez Was informacje o Lipsku - dziękujemy
Dziękujemy

Wszystkim kolegom, dziękujemy za zamieszczone przez Was informacje o Lipsku - dziękujemy

- brovarek
- Kontakt:
Moim zdaniem te produkty są coraz lepsze, to znaczy od czasów tej E10 poprawiły sie znacznie. Jednak sposób ich malowania jest naprawdę słaby, mozna trafic na dobrze pomalowany ale trafiają sie też dosłownie zalane. Przejscia miedzy kolorami to częto nie równy pas, ale jakby malowana pędzelkiem linia. Akurat te Schurzwageny były dosyc fajne, natomiast znaczna część wystawionych tam modeli nie. Na usprawiedliwienie trzeba dodać ,ze własciciel sam je produkuje, tyle,że lakiernika mógłby jednak zatrudnić.Mam pytanie o wagony Kehrera - na czym polegają wady ich wykonania - jaość druku? kolory? Bardzo mnie interesują - nie tylko nowości, ale i inne jego produkty.
Jesli miałbys cos kupować , polecam właśnie na takich targach. Jednak w tym przypadku pewnosci co do jakości nie ma, a szkoda, bo oferta jest moim zdaniem bardzo ciekawa. Swoja droga schurzwageny tez nadaja sie do pomalowania na PKP, nie wiem tylko czy mozna je kupić niepomalowane

Ps. DBV jak tak patrzyłem na E10 w malowaniu TEE, to zastanawiałem sie kiedys czy po przemalowaniu nie byłaby wykapana EU07

Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, 22:53 przez brovarek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Rozumiem, że Freigthliner na razie tylko w H0. A szkoda! Piękne pociągi, jeszcze te wagony by sie przydały...I na koniec Class 66 ale H0. Zawiedziony jestem ze Mehano zapowiedzialo juz Class66 w TT a nie pokazalo jeszcze Blue Tigera
Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, 18:47 przez mradwan, łącznie zmieniany 1 raz.
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Tu znajdziesz więcej:
http://www.tt-modellbau.com/
Niestety na temat tego producenta mam podobne zdanie - póki co (chociaż te Schurzenwageny wyglądają nawet nawet). Wystarczy spojrzeć na to zdjęcie:
http://www.tt-modellbau.com/bilder/loks ... B-1-2g.jpg
i porównać jak wygląda prawdziwa DB E10. No cóż, plusem są ciekawe inicjatywy, jak komuś bardzo zależy...
http://www.tt-modellbau.com/
Niestety na temat tego producenta mam podobne zdanie - póki co (chociaż te Schurzenwageny wyglądają nawet nawet). Wystarczy spojrzeć na to zdjęcie:
http://www.tt-modellbau.com/bilder/loks ... B-1-2g.jpg
i porównać jak wygląda prawdziwa DB E10. No cóż, plusem są ciekawe inicjatywy, jak komuś bardzo zależy...
-
- Kontakt:
Mam pytanie o wagony Kehrera - na czym polegają wady ich wykonania - jaość druku? kolory? Bardzo mnie interesują - nie tylko nowości, ale i inne jego produkty.
- brovarek
- Kontakt:
Jednak maCzy 50-tka nie ma jednak oświetlenia?
Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, 18:08 przez brovarek, łącznie zmieniany 1 raz.