Jaworzyna Śląska

Dział poświęcony prawdziwej Kolei i wszystkiemu co z nią związane czyli tabor, newsy, ciekawostki, itd.

Moderator: mod-Kolej w skali 1:1

ODPOWIEDZ
ArJu
Kontakt:

Re: Jaworzyna Śląska

Post autor: ArJu »

Witek M. pisze:Wow! Nie masz jeszcze przypadkiem więcej zdjęć tej "stodwójeczki"?
Z ryflakowych fotek "od ręki" mam jeszcze tylko poniższe:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 10:00 przez ArJu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Witek M.
Kontakt:

Post autor: Witek M. »

Wow! Nie masz jeszcze przypadkiem więcej zdjęć tej "stodwójeczki"?
Awatar użytkownika
WojTTek
Kontakt:

Post autor: WojTTek »

Dzięki wielkie. Czy ktoś orientuje się co może zostało wyremontowane a co zostało wprost przeciwnie, złomowane ?
ArJu
Kontakt:

Post autor: ArJu »

WojTTek pisze:Interesuje mnie temat Jaworzyny. Parowozy to wszyscy wiedzą jakie tam są ale wagony. O to jest pytanie. Była mowa o wyremontowanych. Ma ktoś z kolegów orientacyjny jakiś wykaz wagonów które tam stoją ? Może ze zdjęciami. Z góry dziękuję.
Wykazu nie mam, ale fotek kilka się znajdzie. Poniżej zdjęcia zrobione w październiku 2006.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PS Jak znajdziesz na zdjęciach coś szczególnie interesującego, daj znać. Być może wybiorę się do Jaworzyny w przyszłym tygodniu.
Awatar użytkownika
WojTTek
Kontakt:

Post autor: WojTTek »

Interesuje mnie temat Jaworzyny. Parowozy to wszyscy wiedzą jakie tam są ale wagony. O to jest pytanie. Była mowa o wyremontowanych. Ma ktoś z kolegów orientacyjny jakiś wykaz wagonów które tam stoją ? Może ze zdjęciami. Z góry dziękuję.
Irys
Kontakt:

Jaworzyna Śląska

Post autor: Irys »

Czy zna któryś z kolegów i mógłby podzielić się informacjami na forum, do kogo należy poszczególna lokomotywa ze skansenu w Jaworzynie?

[ Dodano: 6 Styczeń 2007, 16:51 ]
Witam. Z radością informuje, że od połowy stycznia rozpocznie się renowacja jednego z eksponatów znajdujących się w Jaworzynie Śląskiej (prawdopodobnie Pt31-49). Wszystkie osoby zainteresowane pracą proszone o kontakt na adres kurczaczek1986@tlen.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kolej w skali 1:1”