Koleja przez Skandynawie.

Dział poświęcony prawdziwej Kolei i wszystkiemu co z nią związane czyli tabor, newsy, ciekawostki, itd.

Moderator: mod-Kolej w skali 1:1

ODPOWIEDZ
gekom
Kontakt:

Pozdrawiam z Monachium

Post autor: gekom »

..witam,

jeden dzien podrozy koleja i juz jestem w Monachium.......zajechalem tu juz jest ciemno,,,wcale nie czuc atmosfery Oktoberfestu..a moze to juz historia i trzeba bedzie czekac na atrakcje nastepny rok,,,,,,,,eeee tam..chyba sie myle..ale nie do mnie bedzie rozszyfrowywanie tej kwesti..bo nad ranem smigam do Dortmundu..potem kierunek Berlin...no i potem juz Poznan,,,,,,poz Jurek
gekom
Kontakt:

Goeteborg..........

...witajcie ponownie,,,jestem w drodze i zatrzymalem sie na dwa dni w Goeteborgu......biorac pod uwage to ze jest mi tu dobrze...zostaje tu jeszcze jeden dzien wiecej,,,,a co mi tam......poz Jurek
Ps...chociaz pod hotelem tramwaje mi jezdza,...nie to co w Narviku,,,,,,,szum morza i cisza dookola....juz nie wim co lepsze dla hobbist kolejowego i podroznika w jednej osobie ?!
gekom
Kontakt:

Szwecja/Geteborg

Czas nagli i niestety zrezygnowalem z jazdy kolejami po Finlandii.Jestem w Szwecji..kieruje sie w strone Dani a potem do Niemiec.......a ostatnim pociagiem ktorym pojade na bilecie Euro-Rail bedzie BWExpress do Poznania,tak zeby byc na czas na dworcu i pojechac do Lipska. Do zobaczenia,Gekom.
gekom
Kontakt:

Skandynawia

Jestem teraz w Hammer,Norwegia,,,wczesniej bylem w Flaam,,polecam podroz koleja Flaamsbana kazdemu wielbicielowi duzych kolejowych wrazen.....poz serdecznie..Gekom.
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Re: Koleja przez Skandynawie.

Post autor: ArturSchŁ »

Czekamy na foto.
:P
gekom
Kontakt:

Koleja przez Skandynawie.

Witam...

Pozdrawiam kolegow z drogi,tym razem jestem w Skandynawi,a dokladnie w Narwiku.Jest to trzeci dzien moich kolejowych wojarzy,a razem ich bedzie 15-cie dni razem.Podroz ze Sztokholmu do Narviku byla dluga,20 godzin,ale po drodze widoki byly piekne.Jutro autobusem,bo kolejowej lini do Bodo nie ma,wybieram sie z samego rana.....a poyem to juz dalsza kolejowa atrakcja.Pozdrawiam Gekom.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kolej w skali 1:1”