Aha, a jak je potem podłączysz do prądu???Edward pisze:He he, a ja specjalnie wyciągnąłem szyny do malowania.
Jak już sie uparłeś, to polecam pudry a nie farby.Edward pisze:Pociągnę je jakimś brązem, może będą mniej plastikowe.
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Aha, a jak je potem podłączysz do prądu???Edward pisze:He he, a ja specjalnie wyciągnąłem szyny do malowania.
Jak już sie uparłeś, to polecam pudry a nie farby.Edward pisze:Pociągnę je jakimś brązem, może będą mniej plastikowe.
przemęczenie...gemol pisze:Dłuto to nie pilnik
Wystarczy skleić. Ale ja dodatkowo skręcam, bo przynajmniej nie muszę trzymać potem skrzynki przez dobę w ściskach, żeby klej dobrze "chwycił".Edward pisze:jak mocny jest wikol, tzn. czy wręgi przykręcać czy tylko kleić.
Lub dotnij i wklej odpowiednią wstawkę z przezroczystego plastiku (np. z pudełka od CD)...T_Domagalski pisze:zabezpieczyć brzegi folią, zeby żywica nie wypłynęła przed stężeniem.
Głębszej niż 0,5m wody (w TT to ok. 4mm) nie ma sensu wylewać. Nie będzie tego widać, a poza tym może to byc trudne technicznie. "Głębię" wody lepiej uzyskac malując dno w głębszych miejscach na ciemniejszy kolor niż na płyciźnie.Edward pisze:Tylko czy powinno się zrobić głęboką wodę czy tylko 0,5 metra, bo dalej już i tak nie widać?
I czy ściąć boki modułów (zanim je zmontuję) poniżej linii wody?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości