A to "duuuże" zlecenie może być większe jeżeli tylko moce przerobowe będą gotowe...

Moderator: mod-Tabor
Mysle, ze znacznie poprawilby sie wyglad czola, gdyby skasowac mocno przerysowana uszczelke z okien w scianie czolowej. Czyli w praktyce wyciac i wstawic nowe szyby.wactt pisze:Są delikatne to fakt - trzeba na nie uważać to też fakt, ale wygląd rekompensuje tę drobną niedogodność. Zdecydowałem się na taki wariant z powodu głównie karykaturalnych okien, to zdecydowanie poprawia ogólny wygląd czoła lokomotywy, przynajmniej według mnie.
Jak to co.. jak się piernie to się śmigło kręci.... a w ogóle jak śmiesz dyskutować z 35 letnim doświadczeniem na Kolejach Państwowych...człowiek się napatrzył to od razu widzi, ze zdjęcia perspektywicznego, nie mając modelu i "syfmiarki" w ręku, że nie gra.miki pisze:A co ma piernik do wiatraka?? ....
Sugeruję nie brać złudzeń za rzeczywistość.tydzial pisze:....gołym okiem widać że są za długie.
Sam zauważyłem dopiero po wrzuceniu fotek na forummiki pisze:Co to jest to czerwone co mu sterczy spod okna nad żółtym jajem?? (to tak na marginesie)
i kolega to wywnioskował tylko ze zdjęć....no to gratuluję sokolego okatydzial pisze:Średnica ok długość deko za duża.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości