Wystawa modelarska w Muzeum Techniki

Wiadomości i dyskusje, o imprezach modelarskich

Moderator: mod-Imprezy

gemol
Kontakt:

Re: Wystawa modelarska w Muzeum Techniki

Post autor: gemol »

To znaczy, że przez dwa miesiące makieta będzie stała w MT na wystawie - oczywiście za szkłem. Ponieważ żaden z nas nie ma na tyle czasu, aby w tym okresie zajmować się puszczaniem taboru, Andrzej przygotuje prosty układ, który będzie sterował ruchem wagonu motorowego między dwoma stacjami końcowymi. To tak bardzo ogólnie. Oczywiście między dwie stacje końcowe należy jeszcze trochę modułów wrzucić, stąd pytanie, kto jeszcze ma chęć uczestniczyć.
Pozdrawiam
Grzegorz Molenda
http://www.modart.radom.pl
whosho
Kontakt:

Post autor: whosho »

Wystawa planowana jest w okresie od początku grudnia 2007, do konca stycznia 2008.
Co to dokladnie oznacza? Rozwin prosze nieco ten watek...
miki
Kontakt:

Post autor: miki »

To może i ja się dorzucę????
Awatar użytkownika
T_Domagalski
Moderator
Kontakt:

Post autor: T_Domagalski »

oelka pisze:Na wystawie będzie prezentowana makieta sTTandardowa w TT. Można się spodziewać modułów gemola i andrzejac.
Moich w takim razie również. Byłoby wstyd nie przynieść ich tych paręset metrów. ;)
Awatar użytkownika
oelka
Moderator
Kontakt:

Wystawa modelarska w Muzeum Techniki

Post autor: oelka »

Na prośbę Warszawskiego Klubu Modelarzy Kolejowych przekazuję zaproszenie na wystawę, jaka będzie zorganizowana w Muzeum Techniki, z okazji 35 lat działalności tego klubu. Wystawa planowana jest w okresie od początku grudnia 2007, do konca stycznia 2008.
WKMK zaprasza wszystkich chętnych do prezentacji swojego dorobku, a szczególnie makiet kolejowych. Osoby zainteresowane proszone są o zgłaszanie się przed 31 października tego roku.
Na wystawie będzie prezentowana makieta sTTandardowa w TT. Można się spodziewać modułów gemola i andrzejac.
Aby uporządkować kwestie ustawienia makiety modułowej chętni z modułami swój udział zgłaszają do mnie, a ja przekazuje te informacje do gemola, który zaprojektuje układ modułów.

Krzysztof
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy”