Na razie nie mam się czym pochwalić.PiasTT pisze:... to może jakiś nowe fotki.

Całość robię z flexów oksydowanych (BRÜNIERT).wkocierz pisze:Czy ten łuk to na fleksach czy normalnie z dostępnych łuków?
Moderator: mod-Makieta
Na razie nie mam się czym pochwalić.PiasTT pisze:... to może jakiś nowe fotki.
Całość robię z flexów oksydowanych (BRÜNIERT).wkocierz pisze:Czy ten łuk to na fleksach czy normalnie z dostępnych łuków?
Jaką RESZTĘIchu pisze:... kilka na kontrolę, a resztę składu puści dalej
U Mariusza widziałem CYSTERNY, jak myślisz ..CO wioząIchu pisze:Trzeba więc będzie jeszcze gdzies umieścić małą fabryczkę a'la Polmos
O to to to!!!ArturSch pisze:Nic nie stoi na przeszkodzie, by pod jednym takim łukem przebiegał pojedyńczy tor do małej fabryczki czy zakładu produkcyjnego, np do Fabryki Ogórków Konserwowych.
Ta pętla powstała tylko po to by makieta mogła zaistnieć na TRAKO. W moim pierwotnym planie magistrala czterotorowa ciągnie się dalej jeszcze conajmniej ze 2 m po to by w rogu pomieszczenia zawinąć się i rozwidlić na dwie dwutorowe linie.Ichu pisze:... pętla ...A co będzie w środku?
Jak widać na zdjęciu :Mariusz pisze:Żeberko staraj się zrobic na tyle długie, aby jeden wagon zmieścił się również z lokomotywą...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości