Wagon Fals od Woerner'a
Moderator: mod-Tabor
- Charakterek
- Kontakt:
Re: Wagon Fals od Woerner'a
Powiem Ci tak. Każdy model jak jest rzadkością na Allegro jest w cenie. A rzadkość i PKP - to ludzie kociokwiku dostają. Już bywały Warsy po 200 i węglarki po 140. Mnie już nic nie zdziwi...
-
- Kontakt:
Dziekuje za odpowiedz ale nie chodzilo mi o zgodnosc modelu z rzeczywistoscia. Oprocz tego, ze jest on oparty o model BTTB/Tilliga (nie jest konstrukcja wlasna Woernera), w dalszym ciagu interesuje mnie wykonanie malowania poprzez Woernera (nie zgodnosc z rzeczywistoscia).oelka pisze:Przemalowany Tillig. A wiec do wykonania malowania uzyto modelu talbota z NRD, ktory nigdy nie byl na stanie PKP.
Krzysztof
Ciekawi mnie tez ile taki wagon kosztowal/kosztuje. Wartosc kolekcjonerska? O ile takowa posiada....

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Tillig jak Tillig, ja bym nawet powiedział, ze to późne BTTB...
- oelka
- Moderator
- Kontakt:
Przemalowany Tillig. A wiec do wykonania malowania uzyto modelu talbota z NRD, ktory nigdy nie byl na stanie PKP.pepsigo2pl pisze:Woerner TG1025 Wagon samowyladowczy Fals 31 51 665 0 544-8, PKP
Czy ktos spotkal sie z tym wagonem. Kiedy byl produkowany no i co sadzicie o jakosci jego wykonania.
Krzysztof
-
- Kontakt:
Wagon Fals od Woerner'a
Woerner TG1025 Wagon samowyladowczy Fals 31 51 665 0 544-8, PKP

Czy ktos spotkal sie z tym wagonem. Kiedy byl produkowany no i co sadzicie o jakosci jego wykonania.
Z gory dziekuje za informacje.

Z gory dziekuje za informacje.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 19:38 przez pepsigo2pl, łącznie zmieniany 1 raz.