Modelmania / www.modelmania.com.pl

Każdy sklep w osobnym wątku.

Moderator: mod-Giełda

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skała
Kontakt:

Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl

Post autor: Skała »

Od ponad dwóch tygodni próbuję się dodzwonić do sklepu na nr 058 741-87-12. Niestety nikt nie odbiera. Czy ktoś wie, co się dzieje?
miszka-75
Kontakt:

Post autor: miszka-75 »

Ja też nie mam zastrzeżeń do solidności sklepu. Zamówienia są wypełniane solidnie i na czas. A towar jest tak zapakowany, że czasem trzeba używać 'solidnego' noża żeby przesyłkę rozpakować. Ale przynajmniej ma się gwarancję że zamawiany towar dotrze w jednym kawałku.
Awatar użytkownika
tydzial
Kontakt:

Post autor: tydzial »

Nie wypowiadałem się ze względu na małą liczbę zamówionych towarów w obecnym czasie przyszła pora "DUŻY POZYTYW" były produkty z półki i na zamówienie bez problemów .
Ostatnio miałem obawy aby dobry towar zamówiłem bo w katalogu pod tym numerem są piasecznice do BR101 a fotka wskazuje na wózek . Przyszły piasecznice obawy prysły.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2008, 08:42 przez tydzial, łącznie zmieniany 1 raz.
pepsigo2pl
Kontakt:

Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz

Post autor: pepsigo2pl »

Zamowilem plytke drukowana do lokomotywy V60 z zaznaczeniem, ze ma byc z gniazdem NEM (zamowienie nr 4357 z dnia 26 lipca 2007). Sprzedawca wykazal sie szybka realizacja i otrzymalem zamowiony produkt szybko i sprawnie.

Wiedzac, ze Sprzedawca uporal sie z problemem numeru artykulu bez zarzutow (jak forumowicze wiedza, ten sam produkt potrafi wystepowac pod tym samym nr.kat. a dostepny jest bez lub z zlaczem NEM w nowyszch wersjach). Zamowilem plytke do BR52 - z zaznaczeniem, ze ma byc z zlaczem NEM do tendrow "starszej generacji" (zamowienie nr 4568 z dnia 26 sierpnia 2007) - no coz, tym razem Sprzedawca sie nie popisal i mimo mojej informacji przy zamowieniu, ze ma byc Z gniazdem NEM - dostalem B E Z !! Plytke reklamowalem poprzez e-maila w dniu odbioru (28 Wrzesnia 2007), oddalem do wymiany przy okazji odbioru osobistego kolejnego zamowienia z Modellmani, bylo to na pocztaku pazdziernika 2007... reklamacja zostala przyjeta, coz z tego?!

No coz, pamietajac, ze nie bylo problemu z plytka do V60 zamowilem druga sztuke (zamowienie nr 5137 z dnia 23 pazdziernika 2007) - otrzymalem 24 listopada, i ku memu zdziwieniu... dostalem BEZ?! Proby kontaktu w celu umowienia sie na zwrot osobisty kolejnego nie wlasciwego towaru pozostaly bez odpowiedzi. W zwiazku z powyzszym, chcialem zrealizowac reklamacje wg wskazowek zawartych na stronie sklepu i tak tez uczynilem 08 stycznia 2008, ku mojemu zdziwieniu - paczka wrocila z duza iloscia pieczatek. Pierwsza z nich (sadzac po datach) to:
:arrow: 10-01-2008 "Nie zastano, Awizowano"
:arrow: 17-01-2008 "Awizowno powtornie" no i na koniec
:arrow: "ZWROT nie odebrano w terminie", stepel pocztowy 25-01-2008.

Do dnia dzisiejszego brak kontaktu.

Na dzien dzisiejszy, kwota "powierzona" Modellmanii na realizacje moich zamowien to: 235.89PLN (lacznie z plytka do BR52 - reklamacja w toku) plus nie odebrana reklamowana plytka do V60.

Odpowiedzi BRAK.

P.S. Odleglosc w lini prostej dzielaca sprzedawce i kupujacego to mniej niz 10km. Szeroka dostepnosc srodkow komunikacji w tym tranportu publicznego.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2008, 14:23 przez pepsigo2pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Arek
Kontakt:

Post autor: Arek »

MM jest O.K. :mrgreen:
BarTTek
Kontakt:

Post autor: BarTTek »

Ja też dopisuję kolejnego plusika- tak jak zawsze szybko i bez problemu !!
Awatar użytkownika
Mariusz
Kontakt:

Post autor: Mariusz »

Podziękowanie dla właściciela MM za kontakt, cierpliwośc i szybką dostawę.
Wzbogaciłem się o drugą jednostkę ICE3 PIKO :D
Awatar użytkownika
Fantomas
Kontakt:

Post autor: Fantomas »

Też polecam. W weekend decyzja, w poniedziałek przelew, we wtorek wysyłka, w czwartek dostawa. Modelmania modelowa :D
Pawelec
Kontakt:

Post autor: Pawelec »

Kolejny zakup w Modelmanii i kolejny plus dla nich. Szybka wysyłka z ich strony. Polecam
Krzysztof F
Kontakt:

Jak dla mnie

Post autor: Krzysztof F »

super sklep. Kilka razy coś tam zamówiłem i zawsze super. Polecam!
Awatar użytkownika
Charakterek
Kontakt:

Post autor: Charakterek »

Towar zamówiony we wtorek (niedostępny w sklepie) dziś zawitał do mnie. Czyli jest super!
ttizin
Kontakt:

Post autor: ttizin »

Ja włąśnię miałem pierwszy kontakt z modelmanią i jestem zadowolony. Szybkie odpowiedzi na maile, szybka przesyłka kurierem (mimo przedpłaty na konto).
daję plusa.
bezeld1
Kontakt:

Post autor: bezeld1 »

Pawelec pisze:Ja tam na Modelmanię narazie nie narzekam, każda przesyłka dochodziła do mnie bez problemu, doskonale zabezpieczona (tory, 2 lokomotywy). Dla pewności szybkiego wysłania zamawiam za pobraniem. Duży plus dla MM.
Ja też nie mogę złego słowa na MODELMANIĘ powiedzieć paczka zamówiona w sobotę wieczorem, doszła we środę, :lol: ale to pobranie było i kurier zarazem, morze to jest sposób na paczki kurierem zamawiać, :lol: a myślę, że paczkę za 300- warto 20 zyli więcej dać a będzie szybciej pozdrawiam bezelD1 :lol: i polecam tylko: <<<<kurier i pobranie>>>>
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 19:12 przez bezeld1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
krzysztof
Kontakt:

Post autor: krzysztof »

ArturSch pisze:A rozmawiałeś z Piotrem telefonicznie (nr na stronie sklepu) ??
wielki wstyd! nie umiem czytać, ale...
skoro temat dotyczy MM, to zrozumiałem że zniżka dla forum jest w TYM SKLEPIE, nie zaś u konkurencji. a w T-H jestem zalogowany i mam zniżkę.

natomiast wracając do głównego wątku (MM) to ja na współpracę nie narzekam, wręcz przeciwnie, pojawiła się możliwość płatności kartą, a i ceny są konkutencyjne do T-H, nawet dla tych cen z naszą zniżką.

przepraszam za zamieszanie, pozdrawiam: krzysztof
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 19:12 przez krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.
Arek
Kontakt:

Post autor: Arek »

Witam szanownych Kolegów.

Powiem tak. Kiedyś coś kupowałem u Pana Piotra.
Dwa miesiące kupowałem i pół zamówienia zrealizowałem.
Chociaż wziąłem silvera od modelarski.pl na Allegro o 10% taniej i czekałem tylko tydzień.
A modelmania jak dotąd jest O.K.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy”