Ty go nawet z pudełek nie wyjmuj dopóki dworca z halą nie postawisz.
Taki pociąg wymaga odpowiedniej klasy dworca

Uwielbiałem podróżowac takimi składami po sieci DB i nie tylko.

Moderator: mod-Moja TT
Przy okazji - 19ALHAMBRA to kolega Piotr, który aktywnie udziela się na szczecińskich TT spotkaniach i zawsze chętnie służy pomocą, tak więc można kupować w ciemno.ArturSch pisze:Kolejny tydzień i kolejna przesyłka do mnie dotarła, tym razem z Allegro, ponownie od Kolegi 19ALHAMBRA,
Na stronie będą w pon./wto. w całym dostępnym zakresie, czyli to, co jest na stronie PSK jako dostępne.miano pisze:... na stronie sklepowej nie ma...
A czy kontenery są w jakimś szerszym wyborze? Bo na stronie sklepowej nie ma, a przymierzam się do ich zakupu.ArturSch pisze:...Produkty firmy PSK są dostępne w sklepie w Gdyni....
Dzięki za poprawkęoelka pisze:...Jagdpanter nie jest produkowany przez Deltax, tylko pakowany w pudelka Deltaxu. Natomiast rzeczywistym producentem raczej jest ap-modely - czyli Aleš Pavlas.
To ja do czegos inego:
No jeszcze nie było chrztu bojowego, ale jak na razie ...genialnieMarcin pisze:Jak pracuje dieselek?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości