Zapraszam na stronę www.modellbahn-leisnig.de -> widać szczegóły Digitalisierung und Soundeinbau einer BR 132 / 232 "Ludmilla" von Roco Spurweite TTmiano pisze:(nie wiem tylko czy to tt)

To nie jest Loksound 3.5 micro tylko SUSI.
Moderator: mod-Elektryka i DCC
Zapraszam na stronę www.modellbahn-leisnig.de -> widać szczegóły Digitalisierung und Soundeinbau einer BR 132 / 232 "Ludmilla" von Roco Spurweite TTmiano pisze:(nie wiem tylko czy to tt)
Po zdjęciu imitacji zbiorników paliwa między wózkami, w balaście widoczny jest otwór o dość dużej średnicy - może to jest miejsce przewidziane na głośniczek? Bo jakie może być inne przeznaczenie tego otworu?ArturSch pisze:Dekoder to Pikuś ! Ale gdzie wsadzić GŁOŚNIK
Problelem na dziś jest synchronizacja dźwięku przestrzennego z pozycją loka na makiecie.Marcin pisze:.. fakt że dźwięk nie "jedzie " z lokiem ale głośniki 10-15 cm to juz robią swoje.
Powiedzmy sobie szczerze, że żaden głośnik nie jest w stanie odtworzyć porządanego pasma akustycznego w gabarytach TT czy H0.chf pisze:...Miało być głośnik...
Zajrzyj na stronę TT-Klub PL, tam Charakterek obfocił Ludmiły PIEKNIEchf pisze:Pytam bo nie wiem jak w waszej skali wygląda wnętrze .
Jeszcze raz powtarzam: dekoder nie jest problemem, za to GŁOŚNIK JESTchf pisze:A nie dałoby się w niej gdzieś podfrezować balast by powstało miejsce na dekoder![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości