Z tego co do mnie dociera - to jednym działa, innym nie - stąd mój wcześnieszy cytat komunikatu uzyskany po kliknięciu odnośnika.miki pisze:przecież działa

...ale, jak napisał Kolega Hugwa, ...daleko odsunęliśmy się od temau wątku.
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Z tego co do mnie dociera - to jednym działa, innym nie - stąd mój wcześnieszy cytat komunikatu uzyskany po kliknięciu odnośnika.miki pisze:przecież działa
U mnie jest tak jakGrzegorz TT pisze:Nie wszystkim z nas...miki pisze:przecież działa
ArturSch pisze:Zostałeś wyrzucony z tego forum (norma.martel.pl).![]()
Nie wszystkim z nas...miki pisze:przecież działa
A moze jakis dzialajacy link, tak zeby TT'kowicze mogli zobaczyc co sie dzieje w eNce??hugwa pisze:Mozna jeszcze dokładniej![]()
To tylko tak dla informacji, bo to eNka.
W TT to juz by była bułka z masłem, bo to sTTrasznie wielkie
Zostałeś wyrzucony z tego forum (norma.martel.pl).hugwa pisze:Mozna jeszcze dokładniej
to zgodne czy zbliżone??? Bo tak na prawdę to tylko mooocno zbliżonemaciej_kolej pisze:...Oczywiście Tillig oferuje serie rozjazdów zgodnych z rzeczywistymi wymiarami. Są to zbliżone do oryginału EW2, IBW, ABE 15 stopni i te najlepsze: EW3, , ABW12 stopni, K1, K2, DKW, DGV.....
oDBv pisze:...
7st R-1700mm
9,5st R-1100mm
.....
Może sprecyzuj co oznacza "ogólnie dostępne" (nr katalogowe/producent) ...ekolok pisze:...oprócz ogólnie dostępnych
Oczywiście Tillig oferuje serie rozjazdów zgodnych z rzeczywistymi wymiarami. Są to zbliżone do oryginału EW2, IBW, ABE 15 stopni i te najlepsze: EW3, , ABW12 stopni, K1, K2, DKW, DGV.ekolok pisze:Witam,
mam pytanie odnośnie torów na makietę ;
Czy istnieją i są dostępne rozjazdy o właściwych długościach i stopniach skosu (czy jak sie to nazywa), oprócz ogólnie dostępnych .
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość