Tak bardzo się nie rozpędzaj. Dostałem PW od TKt48, że zabiera swoje dwa moduły /nie ma ich na planie/ i prawdopodobnie wejdą one pomiędzy łuki Andrzeja, co zmniejszy przejście między końcem stacji a linią dwutorową. Jeśli jeszcze odejmiemy twoje 580, przejście może być za wąskie. Zabierz ze sobą, a zobaczymy na miejscu.miki pisze:OK, uruchamiam opcję minus 580 mm
Warsztaty w Bielsku
Moderator: mod-Imprezy
-
- Kontakt:
Re: Warsztaty w Bielsku
Ostatnio zmieniony 12 cze 2007, 07:44 przez gemol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
OK, uruchamiam opcję minus 580 mm
-
- Kontakt:

Jest to właściwie jedyne rozsądne ustawienie. Warunkiem jest, że uda mi się zabrać dwa łuki. Pomiędzy schodami a modułami Andrzeja można będzie wygospodarować trochę wiecej miejsca, jeśli skrócimi stację Mikiego o jeden segment.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, 18:40 przez gemol, łącznie zmieniany 1 raz.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Drobna propomocja:
Osoby, które przekażą mi w Bielsku (osobiście) swój email, będą mogły w ciągu dwóch tygodni od zakończenia warsztatów zakupić GbbKolejkę ze zniżką:
wersja Prof - 20%
wersja Light - 10%
A więc: zapraszam do Bielska
Osoby, które przekażą mi w Bielsku (osobiście) swój email, będą mogły w ciągu dwóch tygodni od zakończenia warsztatów zakupić GbbKolejkę ze zniżką:
wersja Prof - 20%
wersja Light - 10%
A więc: zapraszam do Bielska

-
- Kontakt:
Aha i jeszcze jedno. Aby uniknąć niedogodnoścni wczasie zstawiania skłądów na stacjach sugeruję podjąć decyzję odnośnie tego jakich sprzęgów będziemy uzywali. Moja propozycja to te
lub te
Główne ZA to popularność i łatwośc (roz)sprzęgania. Pozostawiam do przemyślenia.

lub te

Główne ZA to popularność i łatwośc (roz)sprzęgania. Pozostawiam do przemyślenia.
-
- Kontakt:
Otrzymałem info że Tola, że zaklepuje nam (masowo) noclegi w PTSM-ie w Bielsu - 500m od domu kultury (gdzie jest zlot). Aby dokonać dla siebie rezerwacji potrzebna jest deklajarac w stylu "Tak, jestem zainteresowany noclegiem z 15 na 17.06) + Imię + Nazwisko + numer dowodu osobistego. Zainteresowanych prosze o PILNE przysyłanie tych danych na mojego maila whosho(małpa)tlen.pl
Ostatnio za dobę płaciliśmy około 24 zł . Głowy nie dam że teraz jest identycznie - ale raczej tak...

-
- Kontakt:
Na poważnie będę mógł się zająć Bielskiem po 3 czerwca.
-
- Kontakt:
Halo Radom. Na jakim etapie jest opracowywanie ustawienia modułów? Czy ktoś się jeszcze zgłosił? Zostały nam tylko 3 tygodnie do spotkania!
Odnośnie modułów Bujagera to szerokość 50 cm dugość 240cm (całość) a do tej pory pokazywał jedyne 180 cm
Odnośnie modułów Bujagera to szerokość 50 cm dugość 240cm (całość) a do tej pory pokazywał jedyne 180 cm
-
- Kontakt:
Na 99% będę, jak w zeszłym roku.
- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
Proponuję już przerobic moduły na nową elektrykę. Co prawda jeszcze nie jest ona opisana w oficjalnym dokumencie, ale to tylko formalność. Schematy są na forum.drlukasz pisze:moduły wg. "nowego sTTandardu" elektryki, czy po staremu![]()
Przy okazji będzie można potraktować Bielsko jako trening przed jakąś większą imprezą.
Mnie raczej nie bedzie w Bielsku, bo mam super zamęt odkilku tygodni, ale może uda mi się wpaść na jeden dzień...
Ostatnio zmieniony 17 maja 2007, 11:54 przez T_Domagalski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jestem za.miki pisze:Proponuję iść na całość, czyli w banan
-
- Kontakt:
Pytaj ziomka....drlukasz pisze:Wymyślę jakiś sposób na dostarczenie modułu do Bielska.
Proponuję iść na całość, czyli w banandrlukasz pisze:..... moduły wg. "nowego sTTandardu" elektryki, czy po staremu
- drlukasz
- Kontakt:
W moim wypadku sprawa wygląda tak, że mógłbym być (ewentualnie) w sobotę 16, natomiast 15 i 17 odpadają kompletnie 
I tym razem na 100% nie wydarzy się nic nieprzewidzianego tak jak w Radomiu
Wymyślę jakiś sposób na dostarczenie modułu do Bielska.
Jeszcze jedno pytanie - moduły wg. "nowego sTTandardu" elektryki, czy po staremu

I tym razem na 100% nie wydarzy się nic nieprzewidzianego tak jak w Radomiu

Wymyślę jakiś sposób na dostarczenie modułu do Bielska.
Jeszcze jedno pytanie - moduły wg. "nowego sTTandardu" elektryki, czy po staremu

-
- Kontakt:
No to troche się wyjasniło