IMHO: dobrze by było, gdyby udało się Tobie być już w piątek, jak bedą składane do kupy pierwsze moduły, ... by był "rozjemca", jak zaczną się problemy (JEŚLI się pojawią)
Dzięki uprzejmości miki'ego moje dwa moduły proste są już w drodze do Radomia.
Moduł łukowy jeszcze "na gwałt" wykańczam i przywioze go razem ze sobą gdzieś w sobotę rano. O której dokładnie, tego jeszcze nie wiem - zależy to od tego jaki pociąg/autobus znajdę.
Jak w tamtym roku tak i w tym strona TT club pilnie i z miłą chęcią informuje o zlocie. Jednak w tym roku przygotowaliśmy coś ekstra! Zapoznaj się z tą stroną!!!
Ja zabiorę 2 Halberstadty, 4 m-wagony, Bipę PKP 4-członową, jak zdążę to Bipę DR, kilka Y , pocztowy. Z lokomotyw to chyba tylko te z moimi dekoderami czyli BR218 i V270, no może jeszcze coś.
Bardzo proszę o wpisywanie tu jakie lokomotywy/wagony DCC zamierzacie zabrać. Zrobię listę tych rzeczy i wydrukuję, a na miejscu każdej lokomotywie przydzielimy adres. W ten sposób unikniemy bałaganu!
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 10:53 przez Charakterek, łącznie zmieniany 1 raz.
Masakra Dobry dostęp dla zwiedzających, możliwość okopania się ekipy w enklawach. Ciekawy pomysł z P.odg a raczej odstępowy , wygląda okazale. Chyba lepiej by się nie dało
To jeszcze tak dla formalności - co z elektryką ? robimy wszystko według dotyczasowej wersji sttandardu , tak ? żeby potem nie wyszło że połowa z nas ma inaczej....