Bardzo fajny pomysł, do tej pory, o ile wiem, były przez LL "popaprane" dwie loki JarkoTTa.Charakterek pisze:Więc będzie można zobaczyć na żywo na którymś spotkaniu jak się to robi.

Moderator: mod-Imprezy
Bardzo fajny pomysł, do tej pory, o ile wiem, były przez LL "popaprane" dwie loki JarkoTTa.Charakterek pisze:Więc będzie można zobaczyć na żywo na którymś spotkaniu jak się to robi.
Mariusz pisze:Jestem także pod wrażeniem cyfry. Idealna sprawa do prowadzenia manewrów, bez przerywania jazd pociągowych.
Zwróć uwagę na Aukro oraz przeglądaj eBay czy sklepy CZ / DE no i oczywiście nasze PL. W ten sposób wyrobisz sobie opinię o poziomie cen za konkretne modele i może się okazać, że zakup nowych pozycji wcale nie jest taki zły (cenowo).Beniamin pisze:...od rana buszowałem po allegro, ale tam to za dużego wyboru nie ma.
Podsiadłem GdyniakaZbyszek Zajner pisze:... wszyscy wiedzieli komu należy się fotel Dyrektora
Spotkanie wyjątkowo (z powodu remontu sali) odbyło się w GABINECIE DYREKTORA (sekcja TT)Mariusz pisze:Spotkanie było elitarne i w takowych pomieszczeniach odbyło się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości