No to Zacs
Moderator: mod-Tabor
- Ciamosław
- Kontakt:
Re: No to Zacs
Mimo barierek i tak polecam wszystkim tą cysternę w obojętnie jakim malowaniu bo ilość detali poraża. A to że nie ma elementów do montażu to chyba małe kłamstewko jest, bo są i to aż dwa!
-
- Kontakt:
Co do wózków to ten ma inne.Wadą modelu jest wypadanie tego czegoś żółtego ,co widac w teście. Inne drobne elementy przy intensywnej eksploatacji tez lubia sobie wyskakiwac.

Ostatnio zmieniony 25 lut 2007, 13:58 przez romek tt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Charakterek
- Kontakt:
tak zrobią. Nową cysternę...
- miano
- Kontakt:
Napisz po prostu, że ci syn płakał - ja też to dzisiaj miałem.
A w temacie: miałem tą cysternę już w rękach, ale właśnie ohydne barierki mnie zniechęciły do zakupu. Poczekam, może coś z tym zrobią.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 08:17 przez miano, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marcin
- Kontakt:
Potwierdzam. Barierki wagonu troche jakby przeskalowane. Wagon biorę w łapki tylko przez folię bo tak naprawdę nie bardzo jest za co łapać z pudełka. Filigranowość niektórych elementów wyklucza częste przestawianie go. Najlepiej postawić na makiecie i niech podróżuje. Co do wersji. Niech robią. Przynajmniej nie będzie tak szaro.
15426 Srebrna to o ile pamiętam malowanie "EKS" z takim charakterystycznym znaczkiem.
15426 Srebrna to o ile pamiętam malowanie "EKS" z takim charakterystycznym znaczkiem.
- Charakterek
- Kontakt:
No to Zacs
Tutaj
Mam dziś płodną noc i rozpieszczam czytelników, a co!
Tu ogromne dzięki dla DBv, gdyż spłodził przktycznie 80% tego opisu jeszcze jako nie redaktor!
Mam dziś płodną noc i rozpieszczam czytelników, a co!
Tu ogromne dzięki dla DBv, gdyż spłodził przktycznie 80% tego opisu jeszcze jako nie redaktor!