Przyznam się, że opis programowania wszystkich CV zrobiłem na czuja z wersji niemieckiej (dodam, że nie znam niemieckiego). Więc jakby ktoś to zweryfikował, to byłoby miło...

Moderator: mod-Elektryka i DCC
A prosze bardzo... Połowa (lepsza) instrukcja obsługi po polsku do Compact'a: http://www.gbbkolejka.pl/wiki/tiki-inde ... nz+Compactzenon pisze:A tak wogole przydala by sie instrukcja w jenzyku polskim.
Warto... Jedyna rzecz, która niektórym (ale nie mi) nie odpowiada, to sterowanie za pomocą przycisków a nie pokrętła.zenon pisze:A tak w ogóle zastanawiam się nad kupnem zestawu LH 100 Lenza nie wiem czy warto.
zenon pisze:Byl moj blad R2ustawic na 0,aR6 na 48.Skorzystalem z instrukcji dekotera Lenza wpisane sa wartosci fabryczne i po tym doszedlem jak ustawic wszystko.
Ty zastanów się nad swoją pisownią , to jest tragedia.zenon pisze:A tak wogole zastnawiam sie nat kupnem zestawu LH 100 Lenza niewiem czy wato. .
To może podziel się to wiedzą...zenon pisze:Wiem wszystko DZIENKI
Jakbyś mógł mi wytłumaczyć zwroty "zapalać L3" oraz "na zaprogramowanym kanale"?zenon pisze:Swiatla w lokomtywach musze zapalac L3 a w BR130 tak jak powinno byc na zaprogramowanym kanale.Zaznaczam ze wszystkie loki maja dekodery Lenza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość