Szczerze mówiąc wolę miec 1 porządną lokomotywe niz 5 BTTB

Moderator: mod-Moja TT
myszka pisze:Dziś kupiłem 4 Y 2 Mintropy i 2 przeróbki do skończenia. I co najważniejsze przywędrował do mnie ER20. Fotki wieczorem
Na początku chciałem kupić właśnie BR80 i Adam z MM zapewniał mnie że jeżeli kupie w cenie tej co jest na stronie to tak pozostanie do końca . MM prawie najlepszy sklep... prawie robi wielką różnice bo mi się nie chcaiło czekać więc wybrałem od naszego kolegi z forumZ tego co wiem, to niekoniecznie uda się loka w 20 dni sprowadzić... i to w tej cenie ... Ale może MM ma swoje źródła.
Z tego co wiem, to niekoniecznie uda się loka w 20 dni sprowadzić... i to w tej cenie ... Ale może MM ma swoje źródła.MM pisze:Produkt dostępny u producenta.
Czas realizacji do 20 dni.
A ile kosztuje ta przyjemnośćArturSch pisze:Na przykład nowego BR 80 Roco za nieduże pieniądze ....Gdyniak pisze:... lub do prusaków jakis fajny parowóz.
Na przykład nowego BR 80 Roco za nieduże pieniądze ....Gdyniak pisze:... lub do prusaków jakis fajny parowóz.
Następnie bym chciał Taurusa DHL lub w innym malowaniuWrzoSS pisze:Piętrus świetny. 110 w fajnym stanie. Co następne ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość