Toteż jest to cytat ponadczasowy.ArturSch pisze:... tak było !Jacula pisze:"Widok dziecka, uwięzionego w kojcu, ...."

J
Moderator: mod-Makieta
Toteż jest to cytat ponadczasowy.ArturSch pisze:... tak było !Jacula pisze:"Widok dziecka, uwięzionego w kojcu, ...."
... tak było !Jacula pisze:"Widok dziecka, uwięzionego w kojcu, ...."
Tu pozwolę sobie zacytować motto ze strony ArturaSch (ukłony)Mariusz pisze:Na pół roczku zakupiłem mu mały zestaw.
Każdy pretekst dobry.
Prawdziwa EDUKACJA przez zabawęMariusz pisze:Na pół roczku zakupiłem mu mały zestaw.
Zgodnie z obietnicą opis funkcji już jest, a teraz przyszedł czas na schemat:[center]michuchu pisze:Jak będę miał więcej czasu to uzupełnię stronę i opiszę wszystkie funkcje logiczne dla tego ustrojstwa. Dorzucę też papierowy schemat dla wzrokowców.
Wierz mi - jeśli coś zainteresuje dziecko, to można być OGROMNIE (pozytywnie) zaskoczonym jak takie maluchy są bystre.ArturSch pisze:A nie uważasz, że to dla małolatów "trochę" za trudne ?
W razie problemów chętnie pomogę.badys pisze:mam problem wysterować 2 rozjazdy a tu proszę pełna automatyka w analogu
Masz rację - mój syn podobnie - uczył się liczyć dodając i odejmując wagony na bocznicach. Dla niego to była pyszna zabawa i nawet sam nie wiedział, że w tym momencie się uczy.Mariusz pisze:Nauczyłem córkę liczyc dołączając wagoniki do lokomotywy. Była to super motywacja do liczenia.
Ale te wagony nie są od ROCO, więc nie "rokuje", ale "tilliguje"ArturSch pisze:Widać, że JUNIOR dobrze rokuje ....
Widać, że JUNIOR dobrze rokuje ....Mariusz pisze:Ale cała nadzieja w synku co się urodził w zeszłym roku
Z tego zdjęcia się z Iwoną śmialiśmy. Maluszek z szelmowskim uśmiechem (hehe) i BACH Halbera na podłogę! A Halber bum i się rozpada. Ciekawe co w takim wypadku robi tata?Mariusz pisze: Ale cała nadzieja w synku co się urodził w zeszłym roku![]()
[url=http://img131.imageshack.us/img131/4678/2007010713zl1.th.jpg]Obrazek[/URL]
nie tylko Ty, ja tak wykończyłem swoje i kuzynostwa.myszka pisze:Jak ja bym był TATĄto bym dał dopiero jak by skończył/skończyła 7 lat
Tata kiedyś sprowadzał z Czech kolejki HO dla mojego brata mieli budować makietę jak ja się urodziłem to plany budowy makiety poszły w kąt i jak miałem 5 lat tata dął mi do zabawy kolejki brata i zniszczyłem wszystko doszczętnie
![]()
![]()
żałuje tego do dziś
A nie uważasz, że to dla małolatów "trochę" za trudne ? ..no chyba, że Ty będziesz na tej klawiaturze grał, a oni patrzelimichuchu pisze:Jak będę miał więcej czasu to uzupełnię stronę i opiszę wszystkie funkcje logiczne dla tego ustrojstwa. Dorzucę też papierowy schemat dla wzrokowców.
Tak na szybko i w skrócie:gbbsoft pisze:... ale ten zestaw przełaczników - rewelacja. W sumie, to co one robią?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości