Rozumiem i nie obrażam się, wrecz jestem wdzięczny za konstruktywną krytykę, dlatego właśnie wrzuciłem fotki, aby skonfrontować się z opiniami kolegów.
Tak jak mówiłem jest to pierwszy etap walowyzacji...
Nie zrozum mnie źle, ja nie krytykuję Twojej pracy! W porównaniu z oryginałem na pewno wygląda lepiej. Dach u Ciebie na pewno wygląda o niebo lepiej niż w oryginale.
Rozumiem, że domek po remonci, świeża farba, nowe okiennice. Ładnie ale dodałbym jakąś warstewkę na ten balkonik. Trochę straszy tam plastikiem. Ale jest ok. Po nastęnym remoncie przemalowałbym też okiennice na ciemniejszy brąz lub zielony.
Zbliża się koniec sesji a ja juz powoli zaczynam mysleć o następnym module...
Teraz być może nastąpi zjazd z terenów wyżynnych/górzystych na jakąś małą stację zatem pochodna MP1 lub wjazd w góry więc mostnad przełęczą albo tunel...
Bardzo dawno juz nic się nie działo na mojej makiecie. Zapanował spokój. Ale nuda się skończyła, bo do grona dołączył nowy Kolega Br120 i znów wszystko odżyło
Drzewka już rosną i rzeczywiście drobne mankamenty znikają na module:
PS. Zdjęcie znów za mocno naswietlone ale nie mogłem dobrać oświetlenia naturalnego, może jutro A i zapomniałbym, podlewam codziennie
I z innej beczki, nowy nabytek, platforma PKP Roco. Wygląda zabójczo, szczególnie z jakimś ładunkiem. Minus to nie trzymające sie zupełnie kłonice. Ale poradziłem sobie, kawałem czarnego papierka i wszystko siedzi ciasno
Popatrz, zdjęcie okłamało, bo zbliżyłem za bardzo lampę błyskowa i to co białe sie odbiło. Użyłem czarnego matu. Spójż, że nawet duże i wcale nie młode brzozy nie mają duzo czarnego, chodźby te ze zdjęć Jacka wyżej. Nowe foty bez lampy pokazują ich prawdziwe oblicze:
Jako ostatnie Twoje brzozy Grzesiu, też troszkę widaś gałęzli(dfrutów) ale to urok brzozy
PS. Obiecuje podlewać bo uschną, szkoda by było, szczególnie tych małych
PS2. Grunt to umieć się obronić
Ostatnio zmieniony 15 sty 2007, 21:07 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.