Skład dla ludmiły CSD

FABRYCZNY tabor TT : czyli testy, porównania, dyskusje, przeróbki itp.

Moderator: mod-Tabor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Przemek
Kontakt:

Re: Skład dla ludmiły CSD

Post autor: Przemek »

Brawo Brawo pokaż cały skład z ludmiłą na torach :)
Awatar użytkownika
Charakterek
Kontakt:

Post autor: Charakterek »

Witaj w klubie maskarzy. Już maskowałem:

Y tilliga
w pocztowym PKP drzwi mnie czekają - ale mam myśl
Ludmiłkę Roco
Warsiaki BTTB
teraz dopieszczam 118 i Gagarina - chcę by świeciły jak się należy, a nie jest to trudne do osiągnięcia na szczęście!
Awatar użytkownika
KrzyszTTof
Kontakt:

Post autor: KrzyszTTof »

Charakterek pisze:i mają jedną znaczącą wadę. Dość cienki i biały plastik. Skutek tego jest taki, że prześwitują po założeniu światełek. Ale zawsze je można od środka zamaskować...
Też to zauważyłem.... i będe chyba maskował. Chcę zrobić "skład pokazowy", postaram się go dopieścić :mrgreen:
Awatar użytkownika
Charakterek
Kontakt:

Post autor: Charakterek »

i mają jedną znaczącą wadę. Dość cienki i biały plastik. Skutek tego jest taki, że prześwitują po założeniu światełek. Ale zawsze je można od środka zamaskować...
Awatar użytkownika
KrzyszTTof
Kontakt:

Skład dla ludmiły CSD

Post autor: KrzyszTTof »

Właśnie przybył do mnie zamówiony, nomen omen w Czechach :mrgreen: , skład przeznaczony dla ludmiłki w malowaniu CSD, tudzież innej loki w malowaniu tego przewoźnika. Skład wyglądać będzie tak: 1 + WR + 1/2 + 2 + 2. A tutaj na fotce w realu:

Obrazek

Teraz skład pójdzie "na warsztat". Zostanie oświetlony (na listwach darkowych, tylko nie wiem jaki kolor światła wybrać) oraz otrzyma KKS sposobem opisanym tutaj .

Przy okazji moja krótka ocena Tilligowskich Y. W porównaniu z BTTB oczywiście lepsze właściwości jezdne, dzięki metalowym kółkom, bardzo ładne i superczytelne napisy oraz nieprzyzwoicie przeźroczyste okna. Reszta... reszta jest milczeniem :mrgreen:

Wiem, że Y mają dużo przeciwników, bo mają swoje wady, ale ja je bardzo lubie i mam do nich jakiś sentyment (może dlatego, że się na nich w TT wychowałem...) i nie mogłem się oprzeć przed ich zakupem 8) A dodatkowo cena 60 zł/sztuka za nówki za sklepu, to nic tylko brać!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tabor”