Skład dla ludmiły CSD
Moderator: mod-Tabor
- Przemek
- Kontakt:
Re: Skład dla ludmiły CSD
Brawo Brawo pokaż cały skład z ludmiłą na torach 

- Charakterek
- Kontakt:
Witaj w klubie maskarzy. Już maskowałem:
Y tilliga
w pocztowym PKP drzwi mnie czekają - ale mam myśl
Ludmiłkę Roco
Warsiaki BTTB
teraz dopieszczam 118 i Gagarina - chcę by świeciły jak się należy, a nie jest to trudne do osiągnięcia na szczęście!
Y tilliga
w pocztowym PKP drzwi mnie czekają - ale mam myśl
Ludmiłkę Roco
Warsiaki BTTB
teraz dopieszczam 118 i Gagarina - chcę by świeciły jak się należy, a nie jest to trudne do osiągnięcia na szczęście!
- KrzyszTTof
- Kontakt:
Też to zauważyłem.... i będe chyba maskował. Chcę zrobić "skład pokazowy", postaram się go dopieścićCharakterek pisze:i mają jedną znaczącą wadę. Dość cienki i biały plastik. Skutek tego jest taki, że prześwitują po założeniu światełek. Ale zawsze je można od środka zamaskować...

- Charakterek
- Kontakt:
i mają jedną znaczącą wadę. Dość cienki i biały plastik. Skutek tego jest taki, że prześwitują po założeniu światełek. Ale zawsze je można od środka zamaskować...
- KrzyszTTof
- Kontakt:
Skład dla ludmiły CSD
Właśnie przybył do mnie zamówiony, nomen omen w Czechach
, skład przeznaczony dla ludmiłki w malowaniu CSD, tudzież innej loki w malowaniu tego przewoźnika. Skład wyglądać będzie tak: 1 + WR + 1/2 + 2 + 2. A tutaj na fotce w realu:

Teraz skład pójdzie "na warsztat". Zostanie oświetlony (na listwach darkowych, tylko nie wiem jaki kolor światła wybrać) oraz otrzyma KKS sposobem opisanym tutaj .
Przy okazji moja krótka ocena Tilligowskich Y. W porównaniu z BTTB oczywiście lepsze właściwości jezdne, dzięki metalowym kółkom, bardzo ładne i superczytelne napisy oraz nieprzyzwoicie przeźroczyste okna. Reszta... reszta jest milczeniem
Wiem, że Y mają dużo przeciwników, bo mają swoje wady, ale ja je bardzo lubie i mam do nich jakiś sentyment (może dlatego, że się na nich w TT wychowałem...) i nie mogłem się oprzeć przed ich zakupem
A dodatkowo cena 60 zł/sztuka za nówki za sklepu, to nic tylko brać!

Teraz skład pójdzie "na warsztat". Zostanie oświetlony (na listwach darkowych, tylko nie wiem jaki kolor światła wybrać) oraz otrzyma KKS sposobem opisanym tutaj .
Przy okazji moja krótka ocena Tilligowskich Y. W porównaniu z BTTB oczywiście lepsze właściwości jezdne, dzięki metalowym kółkom, bardzo ładne i superczytelne napisy oraz nieprzyzwoicie przeźroczyste okna. Reszta... reszta jest milczeniem

Wiem, że Y mają dużo przeciwników, bo mają swoje wady, ale ja je bardzo lubie i mam do nich jakiś sentyment (może dlatego, że się na nich w TT wychowałem...) i nie mogłem się oprzeć przed ich zakupem