---
Kiedy na początku roku padły słowa Oj będzie się TT działo ..... nawet nie podejrzewałem jak DOBRY rok to będzie dla naszej skali
Dzięki pomocy jednego z Was, ze Sebnitz udało mi się przywieźć Wittfeld'a RotheTT.
Za kolejnymi modelami uganiałem się bezskutecznie po różnych aukcjach na eBay, co zresztą dostarczało nie tylko mnie, DUŻYCH emocji (niektórzy z czytających wiedzą o czym mówię
Wpierw był BR 101 Makrolon :
,a później E 95 BRAWA :
Dzięki bardzo dużej WASZEJ pomocy, te modele ozdabiają moją (NASZĄ) kolekcję, DZIĘKUJĘ.

Charakterek: [Wysłany: 17 Listopad 2006, 22:12]
---
Glurp, śśśluuu
Są to odgłosy przełykania śliny i wciągania jęzora, który opadł na podłogę. Mówiłem, że będzie zajefajnie!
Mariusz: [Wysłany: 17 Listopad 2006, 22:19]
---
Akumulatorniaka powinienem miec, bo jeździł po moich okolicach, a 95, urzekła mnie gdy było już za późno.
Nie samym chlebem człek żyje. TT też jest potrzebna do życia, niektórzy tego nie rozumieją.
Charakterek: [Wysłany: 17 Listopad 2006, 22:38 ]
---
95 ma w 2007 znów działać!!!
Zatem jest nadzieja. Cholerna nadzieja
ArturSch: [Wysłany: 17 Listopad 2006, 23:03]
---
Rothe TT zapowiada Wittfeld'a PKP (dwuczłonowy) do końca roku, będzie w sklepie w Gdyni.Mariusz pisze:Akumulatorniaka powinienem miec, bo jeździł po moich okolicach, a 95, urzekła mnie gdy było już za późno.
E95 bywa na eBay'u, po Lipsku nawet trochę tańsza, ale może lepiej poczekać chwilkę, bo BRAWA w Lipsku poinformował, że w 2007 uruchomi produkcję odświeżonego modelu, z gniazdem DCC - obecnie trzeba ciąć płytkę PCB.
DBv: [Wysłany: 17 Listopad 2006, 23:10]
---No E95 ma być. Tak tytułem wyjaśnienia tylko, że nie zielona, nie brązowa, a szara.