Szybkie spotkanie w Grudziądzu
Moderator: mod-Imprezy
- Gdyniak
- Moderator
- Kontakt:
Re: Szybkie spotkanie w Grudziądzu
Macku to spotkanie moze mieć zupełnie inne - wyjątkowe miejsce więc musisz się upewnić w tygodniu poprzedzającym spotkanie gdzie się odbędzie.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Powiem szczerze że liczę na tego 27.01 - gdyńskie spotkanie, jeżeli zorganizuje transport to przywiozę kawałek makiety.Gdyniak pisze:I powstanie Krajeńsko-Grudziądzka kolej dojazdowaA tak na serio to fajnie ze w okręgu północnym powstaje więcej ciekawych modułów. Może nadejdzie czas aby się wspólnie pobawić.

- Gdyniak
- Moderator
- Kontakt:
I powstanie Krajeńsko-Grudziądzka kolej dojazdowa
A tak na serio to fajnie ze w okręgu północnym powstaje więcej ciekawych modułów. Może nadejdzie czas aby się wspólnie pobawić.

- Mariusz
- Kontakt:
Nic dodac, nic ując. Teraz już wiem w którym kierunku mam się rozbudowywac! Na wschód! Nad Wisłę! Po drodze są Bory Tucholskie z niezapomnianymi klimatami kolejowymi. To ostatnie miejsce w Polsce gdzie można szalec koleją po tak gęstej sieci kolejowej w przeciwieństwie do zaludnienia terenu.
Pozdrawiam i dziękuję za gościnę.
Pozdrawiam i dziękuję za gościnę.

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Szybkie spotkanie w Grudziądzu
Kilka rozmów moich z Mariuszem (Krajenka) zaowocowało szybkim spotkaniem. Mój tor należy do najkrótszych w okolicy bo ma aż 2,7m ale to nam nie przeszkodziło by dobrze się bawić [glow=green]Taką Tycią[/glow] "tetetką".
Marusz zabrał troszkę taboru, ja dorzuciłem swój i odbyły się parady naszych składów.
Na pierwszy ogień poszedł krokodyl z nowymy eilzugwagen'ami. Choć trakcji nie było jakoś pojechał

Zaraz za nim z tunelu doszły jakieś głębokie pomruki
Z majestatem siły wynużyła się BR120. Model jak w realu - dzwięk i zachowanie na torze o wadze nie wspomnę.

Przy okazji odbyły się próby wiaduktu choć jeszcze nie fotogeniczny nie można było odmówic sobie wjazdu

Na szlaku pojawił się też pociąg "Neptun" realcji Berlin - Kopenhaga - był zbyt szybki na robienie zdjęć

Niektóre sfery mogą wozić auta.

Legenda niemieckich torów BR250 - szkoda że mało ma wspólnych cech ten model BTTB co oryginał. Tu byłem zawiedziony ale Mariusz uprzedzał
Kiepską jazdę nadrobiła wyglądem

Ostatecznie na pomoc przyszła niezawodna trakcja spalinowa

Mariusz prezentował piękne składy towarowe

Niektóre wagony były tak ciężkie że moduły pękały

Wieczorem brać robotnicza po partyjnym pozdrowieniu rozjechała się S-bahn'em do domu

Spotkanie udane zwłaszcza że atmosfera naszej znajomości temu sprzyja. Sądzimy że to nie koniec, a w przyszłości może nawet nasze szlaki połączymy
[center]Posiłki sponsorowała [/center]
[center]
[/center]
Marusz zabrał troszkę taboru, ja dorzuciłem swój i odbyły się parady naszych składów.
Na pierwszy ogień poszedł krokodyl z nowymy eilzugwagen'ami. Choć trakcji nie było jakoś pojechał

Zaraz za nim z tunelu doszły jakieś głębokie pomruki

Przy okazji odbyły się próby wiaduktu choć jeszcze nie fotogeniczny nie można było odmówic sobie wjazdu

Na szlaku pojawił się też pociąg "Neptun" realcji Berlin - Kopenhaga - był zbyt szybki na robienie zdjęć

Niektóre sfery mogą wozić auta.

Legenda niemieckich torów BR250 - szkoda że mało ma wspólnych cech ten model BTTB co oryginał. Tu byłem zawiedziony ale Mariusz uprzedzał

Kiepską jazdę nadrobiła wyglądem

Ostatecznie na pomoc przyszła niezawodna trakcja spalinowa

Mariusz prezentował piękne składy towarowe

Niektóre wagony były tak ciężkie że moduły pękały

Wieczorem brać robotnicza po partyjnym pozdrowieniu rozjechała się S-bahn'em do domu

Spotkanie udane zwłaszcza że atmosfera naszej znajomości temu sprzyja. Sądzimy że to nie koniec, a w przyszłości może nawet nasze szlaki połączymy

[center]Posiłki sponsorowała [/center]
[center]

Ostatnio zmieniony 06 sty 2007, 22:14 przez Maciej, łącznie zmieniany 3 razy.