Robo
Moderator: mod-Tabor
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Re: Robo
Trochę wątpiłem w Robo. Teraz przyznaję że zrobili piękne modele, wyczekiwane od 60 lat. Tillig odjechał w swoją stronę i w PKP już nic nie zrobią co nas zachwyci, nie ma szans, MTB fajnie że coś poklecili, lepiej czy gorzej ale się starali, ROCO to samo co Tillig, no parowozy im może wyszły. Nad PIKO opuszczam zasłonę milczenia. ROBO za to podniosło poprzeczkę z przytupem - polski model, polski producent, wykonanie bardzo dokładne, dźwięki rewelacja jak i funkcje. Cóż więcej trzeba? Zapowiada kolejne malowania i słusznie. (mimo wszystko kusi pytanie co dalej? Kibel? Może wagony?) 
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
- Adamczewski
- Kontakt:
- NemoTT
- Kontakt:
- NemoTT
- Kontakt:
O Stonce z Robo napisano już elaboraty. A ja chciałbym pochwalić firmę z Wrocławia za dodatkowy aspekt, ale jakże ważny. Pudełko... Patrzę na bok opakowania i wiem co mam w środku! Brawo. Patrzę na PIKO i... muszę sobie przypomnieć. No powiedzcie Koledzy, że Robo nie jest perfekcjonistą!
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Mając na uwadze jak to w Robo działa - Chiny i zawsze po zapowiedzi robi ich w rogi PIKO też ten sam producent z Chin - patrz sprzedaż modeli H0, może lepiej poczekać na II lub III rzut ? Jakoś nie ufam im w jakości.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt: