Kolej na Politechnikę 11-14 wrzesień 2025
Moderator: mod-Imprezy
- Semafor
- Kontakt:
Re: Kolej na Politechnikę 11-14 wrzesień 2025
Zdjęcia:
email: semafor.modele@gmail.com
facebook: Semafor TT - Małopolska
- wlodar
- Kontakt:
Fajny pociąg PKP Energetyka, ale czy rzeczywiście PKPE ma gagarina, czy to fikcja? Przerobiony pocztowy (tego typu), to na pewno fikcja, ale ryflaki z całą pewnością są realne. Jeszcze kilka lat temu w Koluszkach stał EN56 PKPE (pewnie ostatni, lub prawie ostatni), niestety już go pocięli. https://youtu.be/Dr2gWYFxIU4?si=n_wQpLGT8DTo68wR
Naprawdę można było jeden skład zostawić jako eksponat. 

- Semafor
- Kontakt:
Podziękowanie dla Wojtka za kolejną bardzo udaną imprezę w Wałbrzychu.
Od przyszłego roku trzeba pomyśleć już o oficjalnych rozgrywkach w "piłkarzyki" i tenis stołowy
Chyba najbardziej sportowy zlot TT
Poniżej kilka naszych ujęć:
Od przyszłego roku trzeba pomyśleć już o oficjalnych rozgrywkach w "piłkarzyki" i tenis stołowy

Chyba najbardziej sportowy zlot TT

Poniżej kilka naszych ujęć:
email: semafor.modele@gmail.com
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeszcze muszę (chcę
) pokazać duży moduł z zakładem PKP Cargo, wykonany przez ekipę z Gubina

-
- Kontakt:
Dziękując za świetną zabawę i doskonałą organizację, wstawiam kilka zdjęć
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję Wszystkim za bardzo ciepłe przyjęcie i wspólną zabawę. Kilka skromnych fotek znajdziecie tu
https://www.facebook.com/media/set?set= ... 090&type=3
https://www.facebook.com/media/set?set= ... 090&type=3
- Domiss
- Kontakt:
Cześć,
okazuje się, że ja również prawie nie zrobiłem zdjęć, ale jedno, najlepsze macie poniżej: Więcej zdjęć i filmów można znaleźć na facebooku na stronach Fantíkova modulovka TT - trať 238, Mohelnické Mašinky, Miniaturowy świat kolejek TT i zapewne prywatnych stronach uczestników spotkania. Zachęcam do ich publikacji również tu na forum (nie wiem, czy wszyscy mają dostęp do facebooka; z drugiej strony nie liczcie, że koledzy z Czech i Węgier czytają posty na naszym forum).
okazuje się, że ja również prawie nie zrobiłem zdjęć, ale jedno, najlepsze macie poniżej: Więcej zdjęć i filmów można znaleźć na facebooku na stronach Fantíkova modulovka TT - trať 238, Mohelnické Mašinky, Miniaturowy świat kolejek TT i zapewne prywatnych stronach uczestników spotkania. Zachęcam do ich publikacji również tu na forum (nie wiem, czy wszyscy mają dostęp do facebooka; z drugiej strony nie liczcie, że koledzy z Czech i Węgier czytają posty na naszym forum).
-
- Kontakt:
Nie róbmy z tego zagadnienia - ale... Grupa to "TT Silesia"
Było super. Układ, rozkład i Wy Koledzy. Chapeau bas! Oby Wojtek i Politechnika chciała nas gościć za rok. A ta radość w oczach dzieciaków, które dotarły w piątek do nas bezcenna. Tylko te "małe rączki" nieco stresujące 

-
- Kontakt:
Serdecznie dziękuję wszystkim Uczestnikom Zlotu za wspaniałą zabawę a Organizatorom za sprawne przygotowanie tej wspaniałej Imprezy. Mam nadzieję, jak oczywiście zdrowie mi pozwoli na kolejne spotkania na Imprezach organizowanych jak zwykle, perfekcyjnie przez Kolegów z Grupy Silesia-TT.
Pozdrawiam, Wojtek Jakubiak
Pozdrawiam, Wojtek Jakubiak
-
- Kontakt:
Dziękujemy wszystkim za liczne odwiedziny i wspólną zabawę.
Ja nie miałem czasu robić zdjęć, ale mam nadzieje iż ktoś fotki zrobił i je udostępni.
Adrian
TT SILESIA
Ja nie miałem czasu robić zdjęć, ale mam nadzieje iż ktoś fotki zrobił i je udostępni.
Adrian
TT SILESIA
- Domiss
- Kontakt:
Kolej na Politechnikę 11-14 wrzesień 2025
Cześć,
w tym roku impreza "Kolej na Politechnikę" odbędzie się w dniach 11-14 wrzesień 2025 (czwartek-niedziela) na Filii Politechniki Wrocławskiej w Wałbrzychu.
Liczba dostępnych noclegów jest ograniczona (wielkością akademika w Wałbrzychu), w pierwszej kolejności będą one dostępne dla osób, które przywiozą moduły, w drugiej dla osób przywożących tabor, a w ostatniej dla tylko maszynistów.
Wystawa jest imprezą zamknięta, nawet publiczność wchodzi "na zaproszenie", nie będzie można tak łatwo po prostu wejść z ulicy, jeśli więc ktoś chce tylko wpaść zajrzeć, to też proszę się zaanonsować (wypełniając formularz lub wysyłając do mnie maila lub PW).
Więcej informacji jest w zaproszeniu:
https://drive.google.com/file/d/1yCltvo ... sp=sharing
Uwaga: zgłoszenia z modułami tylko do końca kwietnia.
Wojtek
TT Silesia
w tym roku impreza "Kolej na Politechnikę" odbędzie się w dniach 11-14 wrzesień 2025 (czwartek-niedziela) na Filii Politechniki Wrocławskiej w Wałbrzychu.
Liczba dostępnych noclegów jest ograniczona (wielkością akademika w Wałbrzychu), w pierwszej kolejności będą one dostępne dla osób, które przywiozą moduły, w drugiej dla osób przywożących tabor, a w ostatniej dla tylko maszynistów.
Wystawa jest imprezą zamknięta, nawet publiczność wchodzi "na zaproszenie", nie będzie można tak łatwo po prostu wejść z ulicy, jeśli więc ktoś chce tylko wpaść zajrzeć, to też proszę się zaanonsować (wypełniając formularz lub wysyłając do mnie maila lub PW).
Więcej informacji jest w zaproszeniu:
https://drive.google.com/file/d/1yCltvo ... sp=sharing
Uwaga: zgłoszenia z modułami tylko do końca kwietnia.
Wojtek
TT Silesia