01406 - mam go od czerwca br, to moje pierwsze zderzenie z tilligiem i z TT-ką zresztą też.Przemek pisze:DZIK a ten drugi zestaw to jaki jest
Dokupiłem jeszcze kilka Rgs cysternę i Rilsa. Powoli zbiera się fajny, towarowy, tilligowski skład.

Moderator: mod-Tabor
01406 - mam go od czerwca br, to moje pierwsze zderzenie z tilligiem i z TT-ką zresztą też.Przemek pisze:DZIK a ten drugi zestaw to jaki jest
W aukcji eBay, w której Nohab DB-Cargo poszedł za ok 226 PLN jest zapis:Marcin pisze:Wojtku 520401 to numer zestawu z wagonami a nie loka.
...który w końcu numer jest loka, a który setu„ NOHAB“ BR 270 114-2 DB –Cargo von Tillig Epoche 5 Art.- Nr. 520401 ( für Set 500 497)
A jaka cena?Przemek pisze:może ktoś chętny na Nohaba
Foteczki są tutaj : http://www.allegro.pl/item148361103_pre ... illig.htmlDZIK pisze:halo, haloKrzyszTTof pisze:moge nawet zrobic fotki, bo zestaw leży u mnie na półce...
(ale to jutro dopiero)gdzie obiecane fotki
![]()
halo, haloKrzyszTTof pisze:moge nawet zrobic fotki, bo zestaw leży u mnie na półce...
(ale to jutro dopiero)
moge nawet zrobic fotki, bo zestaw leży u mnie na półce...DZIK pisze:Czy ktoś z kolegów zakupił już ten zestaw??
jakieś fotki, opis
Na zdjęciu z oferty spielemaxu nie widać za wiele.
Nohab, /ten Nohab/ pojawił się już na allegro, a jak wygląda reszta taboru w tym zestawie??
możesz KrzyszTTof wrzucić jakiś skan?KrzyszTTof pisze:Zdjęcia platform (choć nie za spore) są w nowym Club Actuell. Z tego co widać jest to zwykła platforma czterosoiowa oraz druga taka sama tylko z burtami, obie pomalowane na czerwono.
możesz KrzyszTTof wrzucić jakiś skan?KrzyszTTof pisze:Zdjęcia platform (choć nie za spore) są w nowym Club Actuell. Z tego co widać jest to zwykła platforma czterosoiowa oraz druga taka sama tylko z burtami, obie pomalowane na czerwono.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość