Generalnie zalecam wstrzemięźliwość

ZALETY:
- model ciekawej konstrukcji wagonu sześcioosiowego - zwłaszcza w wersji z podwyższonymi burtami bocznymi,
- wysoki poziom detalu z wykorzystaniem elementów fototrawionych sprawia, że model ładnie się prezentuje,
- fajnie zaprojektowana burta czołowa, która dodana jest jako element wymienny umożliwiający ułożenie w pozycji otwartej,
- dobra jakość malowania i oznaczeń a uwagę przykuwa zadrukowana 3 kolorami tablica przestawcza hamulca,
- przy takim poziomie detali, racjonalna cena (tak, wiem - to ponad 50Euro ale przy cenie niemal 90Euro za sześcioosiową cysternę Karsei o wyglądzie w niektórych aspektach niemal rodem z czasów BTTB to 50 Euro nabiera innego wymiaru

WADY:
- problem z niezawodnym sprzęganiem i zachowaniem odstępu gwarantującego pewny ruch na makiecie ("generalnie działa ale nie zawsze"),
- problem z oporami tocznia powodowanymi błędami konstrukcji wózka - kwestia mocno uzależniona od egzemplarza, mi sprzedawca przetestował kilka sztuk i w końcu udało się dobrać satysfakcjonujący,
- problem z jakością montażu - pierwszy z modeli przy weryfikacji sprzedawcy miał odklejone podwyższenie burt (są 0ne doklejane do burt standardowej wysokości) a ja do dzisiaj oczekuję na zgłoszony i niestety zbyt późno zauważony brak elementu podwozia (klej nie trzymał i element przepadł) - podobno zgłoszone i zobaczymy jak sprawa się potoczy
PODSUMOWANIE:
Ładny model ale dla mocno zdecydowanych i raczej do gabloty niż pracy na makiecie