Zapowiedzi/Nowości 2025
Moderator: mod-Tabor
- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zapowiedzi/Nowości 2025
Tylko te koszmarne słupki podpierające i masa "piegów" po ich usunięciu. Tego nie cierpię w wydrukach zywicznych. 

- womo
- Kontakt:
Jestem pod wrażeniem. Zero rastera. Wieza po lekkim przeszlifowaniu weszła ładnie. Gąsienice na kołki. Dobrze utwardzony. Nic podczas wycinania nie odpadło. Lufa mi nie leży, ale w wieksxosci mi sie nie podobają i dorabiam z rurki. Mam nadzieję że przy kolejnych zamówieniach nie popsują jakości.
Jutro samolot ....
Jutro samolot ....
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Trochę dziwnie mi się ta strona otworzyła na komputerze, jak by była dla telefonu.

- womo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mają niemieckie? możesz podać adres do strony?
- womo
- Kontakt:
Chińczycy weszli na rynek TT. Wydruki wyglądają bardzo dobrze na żywo. Dostępne na aliexpres. Minus do kazdego doliczają przesyłkę. Ale.mimo to z przesyłka czołg 50 samolot 110
- wlodar
- Kontakt:
Mnie (tak jak sygnalizowałem wcześniej) też napisał (odnośnie wagonów), że coś tam będzie. Trzeba czekać.
- lycanananas
- Kontakt:
Pytałem i na ten moment tylko stonka, ale nie wykluczają wagonów.
- wlodar
- Kontakt:
O wagony nie pytałeś?
- lycanananas
- Kontakt:
Byłem dziś w sklepie Przystanek bo mieli imprezę i był przedstawiciel Robo. Więc zapytałem o stonkę.
Z tego co z nim rozmawiałem to luty/marzec 25 będą formy robić i w połowie roku można się spodziewać gotowego produktu. Malowania mają być różne, ale bez detali jakie. Nie wiadomo jakie gniazdo dekodera. Mają też swój dedykowany dekoder pod to wypuścić. Własnej konstrukcji.
Ja jestem pełen nadziei. Robo też jest świadome, że sporo zakupów idzie w TT przez Petra. Więc nie wyciągną wniosków "Polacy nie kupują, ale Czesi to jak szaleni".
Z tego co z nim rozmawiałem to luty/marzec 25 będą formy robić i w połowie roku można się spodziewać gotowego produktu. Malowania mają być różne, ale bez detali jakie. Nie wiadomo jakie gniazdo dekodera. Mają też swój dedykowany dekoder pod to wypuścić. Własnej konstrukcji.
Ja jestem pełen nadziei. Robo też jest świadome, że sporo zakupów idzie w TT przez Petra. Więc nie wyciągną wniosków "Polacy nie kupują, ale Czesi to jak szaleni".
- Ranger
- Kontakt:
- Ranger
- Kontakt:
Oho, wyszedł z jaskini znowu nasz smerf maruda.AK pisze: ↑01 lis 2024, 22:14To zacznij od krytykowania swojego, bo gluta to tam bez problemu można znaleźć chociażby w układzie żaluzji bocznych o czym zresztą pisałem na PW (odpowiedź mnie rozbawiła - może zacytuj)Będę krytykował ten model konstruktywnie bo mam do tego prawo. W końcu na przestrzeni lat zjedliśmy zęby na SM42.![]()
![]()
![]()
Pisałem Ci, ze nie da sie zrobic seryjnie budy z ukladem żaluzji pasujacym do każdego numeru.
Zrób nam lepiej jedną porządną sesję jednego ze swoich modeli to podyskutujemy. A nie kazdy model w jednej fotce z tej samej perspektywy.
Czekamy niecierpliwie.
Ps. Nie trzymam PW od Ciebie ani od nikogo dużej niz pol roku.
-
- Kontakt:
To zacznij od krytykowania swojego, bo gluta to tam bez problemu można znaleźć chociażby w układzie żaluzji bocznych o czym zresztą pisałem na PW (odpowiedź mnie rozbawiła - może zacytuj)Będę krytykował ten model konstruktywnie bo mam do tego prawo. W końcu na przestrzeni lat zjedliśmy zęby na SM42.

- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
Komplet cystern biorę w ciemno. 

- wlodar
- Kontakt:
Ja się wstępnie piszę, ale najpierw muszę znać cenę.