Tutaj pozwolę sobie na polemikę: kto się czym zajmuje na boku jest jego prywatną sprawą. Jeżeli kontaktuję się ze sklepem interesuje mnie tylko i wyłącznie działalność właściciela w tej materii. Makieciarz nigdy mnie nie oszukał (fakt), ale opóźnienia i irytujący brak kontaktu (w sensie zlewka) spowodowaly, że dawno odpuściłem sobie tego sprzedawcę.MonsterSale pisze: ↑26 sie 2024, 18:53 Ja będę bronił pana Piotra: on się zajmuje też innymi sprawami, a nie tylko sklepem
Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
- wlodar
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
- womo
- Kontakt:
Artur to nie sklep modelarski do zakupów modeli.
Czego nie rozumiesz ?

W końcu ktoś mi wytłumaczył dzięki czemu ten sklep wciąż działa ....widać deale są "grube'

To żart. Proszę się nie obrażać i nie spinać

Miłego dnia wszystkim

- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
I właśnie o ten 'kontakt' chodzi

- MonsterSale
- Kontakt:
Ja będę bronił pana Piotra: on się zajmuje też innymi sprawami, a nie tylko sklepem, i bardzo idzie na rękę ze sprawami "pozasklepowymi". Jeśli ktoś po prostu szuka sklepu do kupowania modeli, to pewien czeski sklep jest bezkonkurencyjny, ale z panem Piotrem można też zrobić inne deale i tu dobry z nim kontakt okazuje się często bezcenny.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
- NemoTT
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamówiłem, zapłaciłem i po tygodniu odebrałem paczkę.
- michuchu
- Kontakt:
Czy ktoś ostatnio zamawiał u Makieciarza i udało mu się zrealizować zamówienie?
Ja ostatnio zamówiłem towar dostępny na sklepie i poza mailem, że zamówienie jest realizowane, to nie mam żadnego odzewu. Rozumiem, że jest sezon urlopowy więc może ma po prostu wolne - jestem w stanie to zrozumieć.
Może ktoś coś wie?
Może sam Makieciarz przeczyta ten wpis?
Ja ostatnio zamówiłem towar dostępny na sklepie i poza mailem, że zamówienie jest realizowane, to nie mam żadnego odzewu. Rozumiem, że jest sezon urlopowy więc może ma po prostu wolne - jestem w stanie to zrozumieć.
Może ktoś coś wie?
Może sam Makieciarz przeczyta ten wpis?
- MichalH
- Kontakt:
Czy z każdym zamówieniem ze sklepu Makieciarz.pl jest obecnie jakiś problem?
Dekoder Lenz dostępna sztuka zapłacone i tydzień cisza nic się nie dzieje na emaile cisza.
Tymczasem np. sklep Drim taniej 10% i szybciej wysłali mi w 1 dzień. Można? można.
Dekoder Lenz dostępna sztuka zapłacone i tydzień cisza nic się nie dzieje na emaile cisza.
Tymczasem np. sklep Drim taniej 10% i szybciej wysłali mi w 1 dzień. Można? można.
-
- Kontakt:
Chyba wszystkim wysłał bo do mnie też zamówienie dotarło po około 2 miesiącach.
- pmalorny2
- Kontakt:
W uzupełnieniu opisanych poniżej moich zaszłości z Makieciarzem nastąpił szczęśliwy koniec całego zamówienia.
2 stycznia zostało ono wysłane i 4.01.2023 jest już u mnie. Czas realizacji ok. 2 miesiące, ale zostało zrealizowane. Pozostawiam innym zamawiającym do własnego uznania zamawianie z przedpłatą.
2 stycznia zostało ono wysłane i 4.01.2023 jest już u mnie. Czas realizacji ok. 2 miesiące, ale zostało zrealizowane. Pozostawiam innym zamawiającym do własnego uznania zamawianie z przedpłatą.
- wlodar
- Kontakt:
T_Domagalski pisze: ↑08 gru 2022, 15:59No cóż, Piotr prowadzi swój biznes w bardzo "dynamiczny" sposób.

A ja mam bardzo proste podejście: jeśli nie można się ze sklepem dogadać, bo nie odbiera, bo nie odpisuje, to znaczy że sklep ma mnie gdzieś. Jeśli sklep ma mnie gdzieś, to ja taki sklep też mam gdzieś. Dlatego u Makieciarza od dawna nic nie zamawiam. Płacenie za pobraniem to też nie jest rozwiązanie. Po pierwsze trzeba zablokować często sporą sumkę (na wypadek gdyby paczka jednak kiedyś przyszła), po drugie nie będę przy kurierze rozpakowywał i sprawdzał czy wszystko gra bo zaraz będzie stękanie że się spieszy i ma jeszcze 6327615 paczek do rozwiezienia, w dodatku gdyby coś się zepsuło, to załatwianie reklamacji może wyglądać podobnie do sprzedaży. Dziękuję, nie skorzystam.

- womo
- Kontakt:
Jak mawia kolega Wąski - U makieciarza tylko za pobraniem.
Przyjdzie to będzie, nie przyjdzie to nie ma
A jak komuś się śpieszy to Elriwa. Tam są wszystkie promocje które on ma i skąd on ma. Przesyłka droga ale bez stresu
https://www.elriwa.de/Aktionen/Spur-TT/
https://www.elriwa.de/Abverkauf/Spur-TT/
Przyjdzie to będzie, nie przyjdzie to nie ma

A jak komuś się śpieszy to Elriwa. Tam są wszystkie promocje które on ma i skąd on ma. Przesyłka droga ale bez stresu

https://www.elriwa.de/Aktionen/Spur-TT/
https://www.elriwa.de/Abverkauf/Spur-TT/
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Powiem tak:
wątek o sklepie MAKIECIARZ jest chyba jednym z najdłuższych na FTT i zawiera sporo negatywów.
Stąd: ...jeśli ktokolwiek tu kupuje to na własne ryzyko,
więc posty o braku kontaktu czy problemami w realizacji zamówienia nie mają sensu bo będą 1805-te z kolei z identyczną treścią.
Pana Piotra poznałem podczas osobistych zakupów na imprezach i wtedy zakupy mają sens (widzisz co kupujesz).
Wszelkie zakupy internetowe opatrzone są ryzykiem - co kto lubi, ja wybieram pewność współpracy z innymi sprzedawcami.
Przykro, że Piotr prowadzi swój biznes w bardzo "dynamiczny" sposób, ale to JEGO wybór.
PS: moje zakupy internetowe w tym sklepie (praktycznie) bez zarzutu (bo mały wolumen zakupów).
wątek o sklepie MAKIECIARZ jest chyba jednym z najdłuższych na FTT i zawiera sporo negatywów.
Stąd: ...jeśli ktokolwiek tu kupuje to na własne ryzyko,
więc posty o braku kontaktu czy problemami w realizacji zamówienia nie mają sensu bo będą 1805-te z kolei z identyczną treścią.

Pana Piotra poznałem podczas osobistych zakupów na imprezach i wtedy zakupy mają sens (widzisz co kupujesz).
Wszelkie zakupy internetowe opatrzone są ryzykiem - co kto lubi, ja wybieram pewność współpracy z innymi sprzedawcami.
Przykro, że Piotr prowadzi swój biznes w bardzo "dynamiczny" sposób, ale to JEGO wybór.
PS: moje zakupy internetowe w tym sklepie (praktycznie) bez zarzutu (bo mały wolumen zakupów).
-
- Kontakt: