Po tej przemianie pytałem o możliwość zakupu w Smyku, towarów Spielemaxowych, ale nie. Szkoda.

Moderator: mod-Giełda
Po tej przemianie pytałem o możliwość zakupu w Smyku, towarów Spielemaxowych, ale nie. Szkoda.
Zawsze przez maliboxa puszczam paczki ze spiele i innych co nie chcą wysyłać do Polski, nigdy nie było problemu.womo pisze:... Zamówiłem trochę rzeczy w spielemaxie. Pan w sklepie stacjonarnym polecił mi tę firmę, że tak zamawiają Czesi. Wysyłka do Niemiec do tej czeskiej firmy
http://mailboxde.com/
Jak paczka do nich doszła to dostałem meila z wyborem przesyłek. I za trzy dni paczka w Polsce...
Spiele okresowo wprowadza różne okazjonalne obniżki. Teraz kończy się osteraktion, gdzie - z wyjątkiem roco i czegoś tam jeszcze - można było kupić modele ze zniżką 22 proc. Zwykle obniżka jest automatycznie podawana dla danego artykułu na stronie sklepu i stąd mogą wynikać różnice między katalogiem a sklepem. To działa też w drugą stronę - czasami w przedsprzedaży cena jest niższa, niż gdy produkt fizycznie trafi na półki sklepów.markom pisze:Czemu są różne ceny
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość