Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
- aviaTTor
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
U mnie dotarła wczoraj ,proponuję kolegom zadzwonić i poruszyć temat,ja tak zrobiłem
- krzysztof
- Kontakt:
i ja dokładnie też tak mam.......................................... łącznie z wpłatą od piątku...
wg mnie o kolejności wysyłki powinna decydować kolejność wpłat.
i podobnie jest z moim zamówieniem na E77 - wisi od prawie roku(!) - tu całe szczęście nie mam aż takiego parcia na zakup. jakoś podświadomie wiążę to pogorszenie jakości obsługi ze zmianą witryny internetowej.
- MonsterSale
- Kontakt:
Moja Ty43 ponoć dziś ma do mnie wyjechać a jutro InPostem dotrzeć - dam znać, czy faktycznie.
- Mariusz
- Kontakt:
Potwierdzam, coś się zapchało w MM.
Poczta też przetrzymuje paczki bez uzasadnienia.
Kupuje zawsze za pobraniem, więc jestem spokojny, ale nie lubię czekać
Poczta też przetrzymuje paczki bez uzasadnienia.
Kupuje zawsze za pobraniem, więc jestem spokojny, ale nie lubię czekać
- MonsterSale
- Kontakt:
Ja mam niemal identyczną sytuację: SMS z Modelmanii, że należy wpłacić pieniądze, bo jest zamówiony model. Pieniądze mieli już w piątek rano 6.10, co sami potwierdzili mailem. W poniedziałek status zamówienia "dziś wysyłka". I oczywiście ten status jest do dzisiaj.
Zadzwoniłem do nich, odebrała jakaś naburmuszona pani i dostałem standardowy tekst, że mają dużo wysyłek do obsłużenia.
Co ciekawe, liczba rzekomych egzemplarzy Ty43 na stanie zmienia się jak w kalejdoskopie kilkanaście razy dziennie: raz jest 5, innym razem 3, a czasem 1 sztuka. Podejrzewam, że im brakło, albo że w pierwszej kolejności obsługują tych, którzy zapłacili obecną cenę, a więc ponad 1300zł.
Tych z ceną promocyjną olewają.
Niestety kupuję w tym sklepie tylko kiedy muszę.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
- piottrw
- Kontakt:
Też dziwna sytuacja, jeden model po monicie telefonicznym wysłali we wtorek i doszedł (wpłata w piątek była), za to druga sztuka po wpłacie w sobotę, ugrzęzła. Jest niby na zielono, że jest zarezerwowana, ale po monitach telefonicznych nadal nie wysłana. Wczoraj wysłałem im mailem wyciąg z banku o wpłacie i prośbę o wysyłkę dzisiaj. Zobaczymy.
No trochę się popsuło, a tu jeszcze tyle zamówień czeka, że jak tak dalej będzie to trza będzie się przenieś do makieciarza chyba. U niego przynajmniej wiadomo jak jest.
No trochę się popsuło, a tu jeszcze tyle zamówień czeka, że jak tak dalej będzie to trza będzie się przenieś do makieciarza chyba. U niego przynajmniej wiadomo jak jest.
- sTTaszek
- Kontakt:
- Tomasz
- Kontakt:
Mam dokładnie tą samą sytuację. Przypuszczam, że zabrakło im na stanie Ty43 i teraz nabrali wody w usta bo ludzie powpłacali, a modeli nie mają... chyba wkradł im się bałagan i teraz są w kropce bo w Amc na razie już nie ma i trzeba czekać na kolejną dostawę.
- tydzial
- Kontakt:
A nie prościej zadzwonić ?
- sTTaszek
- Kontakt:
Chyba tylko ja jestem takim pechowcem bo przejrzałem kilka stron wstecz i nie znalazłem podobnego przypadku. Ale do rzeczy. W czwartek 5.10 otrzymałem maila że produkty mojego zamówienia są zarezerwowane i gotowe do wysyłki. W piątek 6.10 zrobiłem przelew i następnego dnia przyszło potwierdzenie mailowe że wpłata dotarła. Liczyłem że w poniedziałek przesyłka zostanie wysłana i we wtorek będzie u mnie. Co prawda w poniedziałek przy moim zamówieniu zaczęło migać "dziś wysyłka" ale miga tak do tej pory a przesyłki ani widu ani słychu
Wczoraj wieczorem wysłałem maila z zapytaniem o przesyłkę, otrzymałem odpowiedź z przeprosinami za opóźnienie i zapewnieniem że dzisiaj (środa 11.10) przesyłka zostanie nadana i jutro powinienem ją otrzymać. Nie została wysłana. Na wysłany dziś wieczorem mail ze zdecydowanym zapytaniem co jest grane nie otrzymałem już odpowiedzi.
Staszek
Staszek
- womo
- Kontakt:
Jeśli będę się brał za niego to myślę nad napędem z któregoś diesela Piko. Aby rozstaw kół zgadzał się z rozstawem wózka w En57. Na razie nie szukałem.
Do Sm03 idealnie pasuje napęd z ich br 101. I tym tropem będę szedł.
Jeżdżąca SM 03 z tym napędem do zobaczenia na FB ...
Do Sm03 idealnie pasuje napęd z ich br 101. I tym tropem będę szedł.
Jeżdżąca SM 03 z tym napędem do zobaczenia na FB ...
-
manfred
- Kontakt:
Dzięki za komplement chciałaby dusza do raju ale
(niestety stary kawaler jestem...)
To był taki żart a jako doświadczeni to podpowiedzcie jaki napęd zastosować do EN57 (przymierzam się do składania)
To był taki żart a jako doświadczeni to podpowiedzcie jaki napęd zastosować do EN57 (przymierzam się do składania)
- womo
- Kontakt:
No i Manfred wyszedł na niezłego żigolaka
Manfred Ty wariacie ....
Manfred Ty wariacie ....
- Robcio1910
- Kontakt:
Po prawie 40 latach Kobieta jest PRZEWIDYWALNA ... wiem co może zrobić a ja wiem jak zareagować
Po co się "Nowego" uczyć w tym wieku ...
Przepraszam, że dyskusja nie w tym temacie co trzeba ...
Pozdrawiam wszystkich
Robert