IMHO: powinieneś tą nagrodzoną szopę z maluchem postawić na module, obok ciężarówkę, a na torze kwasiarkę i POKAZAĆ nam wszystkim jak to w całości, razem, wyglądaostrak pisze:... podziele się relacją
Fotokonkurs - Edycja gwiazdkowa
Moderator: mod-Ogółem
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: Fotokonkurs - Edycja gwiazdkowa
- Mariusz
- Kontakt:
Gratulacje 
- ostrak
- Kontakt:
Obiecałem, że pochwale się nagrodami i tak czynię:
Pierwsza nagroda która do mnie dotarła to model ciężarówki IFA w wersji skrzyniowej ufundowana przez DBv. Piękny model z dużą ilością detali, do tej pory nie posiadałem go w swojej kolekcji mimo, że to najpopularniejszy samochód w TT.

Kolejną a zarazem nagrodą główną jest kwasiarka PKP ufundowana przez sklep Krzyś z Lublina. I tu także piękny model, "ultraczytelne"napisy, KKS i nowe sprzęgi, metalowe kółeczka, łożyska metalowe, dodatkowe części do montażu - klocki hamulcowe (nie ma na zdjęciach), czyli wszystko co u Tilliga najlepsze.

Na reszte nagród cierpliwie czekam, ale obiecuje, że podziele się relacją a już teraz pragnę serdecznie podziękować wszystkim sponsorom i zachęcić wszystkich uczestników do kolejnych edycji konkursu bo naprawde warto!. Pozdrawiam Michał (ostrak)
Pierwsza nagroda która do mnie dotarła to model ciężarówki IFA w wersji skrzyniowej ufundowana przez DBv. Piękny model z dużą ilością detali, do tej pory nie posiadałem go w swojej kolekcji mimo, że to najpopularniejszy samochód w TT.

Kolejną a zarazem nagrodą główną jest kwasiarka PKP ufundowana przez sklep Krzyś z Lublina. I tu także piękny model, "ultraczytelne"napisy, KKS i nowe sprzęgi, metalowe kółeczka, łożyska metalowe, dodatkowe części do montażu - klocki hamulcowe (nie ma na zdjęciach), czyli wszystko co u Tilliga najlepsze.

Na reszte nagród cierpliwie czekam, ale obiecuje, że podziele się relacją a już teraz pragnę serdecznie podziękować wszystkim sponsorom i zachęcić wszystkich uczestników do kolejnych edycji konkursu bo naprawde warto!. Pozdrawiam Michał (ostrak)
- ostrak
- Kontakt:
Dziękuje za gratulacje, a także głosującym i współzawodnikom, obiecuje, że nie spoczne na laurach i wszystkie uwagi odnośnie malucha postaram sie wprowadzić w życie, takie rzeczy wychodzą dopiero przy fotkach makro, gołym okiem nie widać, błedy konstrukcjyjne to poprostu kompromis, pozdrawiam Michał. (ostrak)
-
ArturSwider
Hi,
Fakt, zwyciężyła własna inwencja. Brawo.
Szkoda tylko, że w głosowaniu udział wzięło tylko 38 osób...
Fakt, zwyciężyła własna inwencja. Brawo.
Szkoda tylko, że w głosowaniu udział wzięło tylko 38 osób...
- Mariusz
- Kontakt:
Brawo, brawo, brawisimo, mojej małżonce najbardziej podobał się Twój maluch. 
- jarkott
- Kontakt:
Gratulacje Michale!! 
Zasłużone zwycięstwo.
Zasłużone zwycięstwo.
-
whosho
- Kontakt:
Gratulacje!!!!
Cieszę się przede wszystkim, że doceniono wkład modelarza, a nie sam fakt posiadania czegoś...
Cieszę się przede wszystkim, że doceniono wkład modelarza, a nie sam fakt posiadania czegoś...
- Karol
- Moderator
- Kontakt:
Fotokonkurs - Edycja gwiazdkowa
Mamy niewiele czasu. Prosimy o głosowanie - zwycięzca odbierze wagonik! A jest nim kwasiarka PKP ufundowana przez sklep Krzyś z Lublina
Głosujemy na osobę patrząc na jej perełki kolekcji (każdy miał do przedstawienia po dwie)
Dokonania tu:
http://www.forumtt.pl/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0
W Twoich rękach los zwycięzcy!!!
Głosujemy na osobę patrząc na jej perełki kolekcji (każdy miał do przedstawienia po dwie)
Dokonania tu:
http://www.forumtt.pl/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0
W Twoich rękach los zwycięzcy!!!
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 22:45 przez Karol, łącznie zmieniany 2 razy.