Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
- Mariusz
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
Arturze, zrobiłem to samo, wysłałem meila z krytyką i ubolewaniem.
- krzysztof
- Kontakt:
tyle że my - w dobie internetu i (jeszcze) Wspólnoty Europejskiej - rozmawiamy tu o witrynie internetowej, a nie o sklepie stacjonarnym. w sklepach zagranicznych bywa nawet taniej... więc... do Nowego Jorku będę jeździł he he he
- wlodar
- Kontakt:
- krzysztof
- Kontakt:
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
- krzysztof
- Kontakt:
KTO wymyślił to ŁAJNO
?
najgorsze jest to, że moje zamówienie zostało zsumowane i takie jest pokazywane bez rozróżnienia co już zrealizowano a na co czekam. może to interes (strata) sklepu że jakiegoś dubleta zrobi ale ja też powinienem wiedzieć że część produktów jest już dostępna.
jak się coś bez przerwy ulepsza to w końcu się spiepszy... (celowo użyte "sz" bo nie mam na myśli przyprawy)

najgorsze jest to, że moje zamówienie zostało zsumowane i takie jest pokazywane bez rozróżnienia co już zrealizowano a na co czekam. może to interes (strata) sklepu że jakiegoś dubleta zrobi ale ja też powinienem wiedzieć że część produktów jest już dostępna.
jak się coś bez przerwy ulepsza to w końcu się spiepszy... (celowo użyte "sz" bo nie mam na myśli przyprawy)
- wlodar
- Kontakt:
No to rzeczywiście, bardzo widoczne.

Ostatnio zmieniony 30 maja 2023, 09:14 przez wlodar, łącznie zmieniany 2 razy.
- MonsterSale
- Kontakt:
Mogę sobie filtrować po tym, ile kół jest napędowych, a nie mogę zrobić prostego szukania po dostępności modeli. Kolejny sklep robiony przez chłopaków z IT, a nie przez kogoś z głową... (Ja też jestem z branży IT).
Brzydki, ale bardzo funkcjonalny sklep pod kątem szukania ma Petr.
Jeden z najlepszych filtrów ma Elriwa, a przy tym sklep jest schludny/przejrzysty. Tylko często jest po prostu drogi.
Brzydki, ale bardzo funkcjonalny sklep pod kątem szukania ma Petr.
Jeden z najlepszych filtrów ma Elriwa, a przy tym sklep jest schludny/przejrzysty. Tylko często jest po prostu drogi.
-
- Kontakt:
- wlodar
- Kontakt:
Mnie przede wszystkim brakuje skrótu "tabor PKP", gdzie w jednym miejscu był cały tabor PKP w danej skali.
- Domiss
- Kontakt:
No cóż, aktualnie równie dobrze mogę skorzystać ze strony modelmania.pl. Tym bardziej, że zmienili adres strony na .eu i przeglądarka tak po prostu nie podpowie loginu i hasła, tylko trzeba je sobie odkopać w zapamiętanych... Najważniejsze jednak jest to, że na starej stronie na liście modeli było widać znacznie więcej, teraz jest ... dużo białego tła
. W samym zamówieniu nie widać, co już jest, a czego jeszcze nie ma na stanie. Na razie widzę same minusy...

- piottrw
- Kontakt:
Faktycznie, wielka kupa się zrobiła, ale zawsze tak jest... nowe jest wrogiem dobrego 

- wicy
- Kontakt:
Jedyne co w Modelmanii się długo nie zmienia to daty realizacji zamówienia 

-----------------------
Pozdrawiam, Witek
Pozdrawiam, Witek
- Mariusz
- Kontakt:
Czy coś się stało złego ze stroną sklepu Modelmania czy zmienili jej wygląd. Jak dla mnie jest teraz tragiczna, a była bardzo ładna czytelna i przejrzysta. Zastanawiam się po co zmienia się coś co dobrze działało. Jak dla mnie tragedia.
- Scio
- Kontakt:
Dekoder. Peter akurat go nie miał, ale faktem jest, że mimo niedzieli niemal natychmiast odpowiedział na e-mail.