Ja bym zrobił napis na burtach i się nie przejmował bo pewnie gdzieś saperzy mają na stanie taki samochód. Ta kotwica na niebieskim tle to sentyment do niebieskich beretów? W dawniejszych czasach to uazy saperów nie miały specjalnych napisów tylko ew symbol jednostki saperskiej
Widział ktoś gdzieś hummera saperskiego z napisami?
Szukam fotki w necie nic nie mogę namierzyć. Jarek mnie podkusił zdjęciem hummera... Łatwiej zdobyć hummera w naszej skali niż zobaczyć gdzieś w oryginale.
Jak nie znajdę to będzie fikcja jak większość u mnie
Za grube, to są moje naklejki z folii samoprzylepnej na naczepach biedronki, ronala, wieltona i poczty polskiej, ale i tak nie widać. Twoje kalkomanie nie są za grube nawet na zdjęciach z bliska, więc tym bardziej nie są w realu. Dziękuję za odpowiedź. Te gazówki ładnie przerobione z cystern herpy, jakbym dziś się nie przyglądał moim zestawom cystern, co by z nimi zrobić, to bym nawet nie zauważył, że była jakaś ingerencja - bardzo ładnie Ci to wyszło.
Papier do kalkomanii z Chin. Obrazek z neta dociety w image. Potem kopiuję go do Worda i tam w ustawieniach ustawiam wielkość. Druk na atramencie. Po jednym dniu psikam 2-3 razy lakierem i gotowe.