Na stronie Petra jest info "Epocha: V, VI" - czy to jest poprawnie? Na stronie MTB w ogóle nie ma żadnej informacjiwlodar pisze:Czy to jest IV ep., bo jasnozielony troszkę mi groszkiem zalatuje

Moderator: mod-Tabor
Na stronie Petra jest info "Epocha: V, VI" - czy to jest poprawnie? Na stronie MTB w ogóle nie ma żadnej informacjiwlodar pisze:Czy to jest IV ep., bo jasnozielony troszkę mi groszkiem zalatuje
Dokładnie tak jak pisze Artur.ArturSchŁ pisze:Zapewne do 10764, bo gdyby miał z21 to by odczytał CVki na smartfonie.MichalH pisze:A do czego podłączasz multimyszę?
Zapewne do 10764, bo gdyby miał z21 to by odczytał CVki na smartfonie.MichalH pisze:A do czego podłączasz multimyszę?
A do czego podłączasz multimyszę? W Z21 Start przez apkę androidową można odczytać oczekiwane CV i np. wykryć na którym CV jest nowa poprzestawiana loka, to tak w razie co.Wojtek_Kraków pisze:Niestety na multmausie nie mogę sczytać (nie ma takiej funkcji to oprogramowanie) wartości poszczególnych cv.
To drugieWojtek_Kraków pisze:A poustawiałeś CVki czy poprostu wsadziłeś i jeździsz?
Mój egzemplarz zaczął poprawnie jeździć dopiero przy dźwiękowym Digitools, przy Kuehn jazda tragedia, Esu trochę uspokoiło ale były wyraźne szarpania. Teraz jest idealnie.MichalH pisze:Jazda SU46 to jakaś tragedia (dekoder Kühn 82660) , w jedną stronę galopuje skokami, aż do zwalniającego zdychu przy próbie dotarcia, w drugą stronę hałasuje tak, że nie potrzeba dekodera dźwiękowego - napęd w pełni imituje zacierającego się diesla.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość