Ale najładniej minty śmigają z Ludmiłą 02648Cobrix pisze:Dlatego doppelstocki smigaja z ludmila lub 101.

Moderator: mod-Tabor
Ale najładniej minty śmigają z Ludmiłą 02648Cobrix pisze:Dlatego doppelstocki smigaja z ludmila lub 101.
W ramach autokorekty: z tytułu wątku wynika, że to miętowy skład. Przepraszam za zaśmiecanie, ale nie zwróciłem wcześniej uwagi na symbol zawarty w tytule.ArJu pisze:No brakuje jeszcze wagonu "Zug Cafe" (13792). Chyba, że zafundowałeś sobie miętowy zestaw.
Jak na mój gust to blaszki te służą do poboru prądu przez wagon. Na poniższych fotkach widać ułożenie płytki w wagonie oraz podwozie. Pamiętam, że jak źle złożyłem wagon, tzn. nie zapewniłem właściwego kontaktu, nie miałem oświetlenia w ogóle.Cobrix pisze:I jeszcze pytanie o te blaszki na krancach plytki. Rozumiem ze sluza one do podlaczenia listew oswietleniowych?
No brakuje jeszcze wagonu "Zug Cafe" (13792). Chyba, że zafundowałeś sobie miętowy zestaw.Skladziki jest zlozony z 3 wagonow: sterujacy, 2 klasa i 1/2 klasa wiec bedzie to kompleksowa oferta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gości