Wystarczy podać w uwagach zamówienia "swój" paczkomat.MichalH pisze:Jedna uwaga to brak możliwości wybrania paczkomatu tylko się podpowiadają gotowe na liście wg kodu pocztowego adresu dostawu,
a wcale to nie musi być najwygodniejszy paczkomat. Przynajmniej ja nie znalazłem opcji wpisania dowolnego paczkomatu, ale może mam oko z guzikaRozwiązałem to celując samym kodem pocztowym w oczekiwany paczkomat
Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
- MichalH
- Kontakt:
Jedna uwaga to brak możliwości wybrania paczkomatu tylko się podpowiadają gotowe na liście wg kodu pocztowego adresu dostawu,
a wcale to nie musi być najwygodniejszy paczkomat. Przynajmniej ja nie znalazłem opcji wpisania dowolnego paczkomatu, ale może mam oko z guzika
Rozwiązałem to celując samym kodem pocztowym w oczekiwany paczkomat 
a wcale to nie musi być najwygodniejszy paczkomat. Przynajmniej ja nie znalazłem opcji wpisania dowolnego paczkomatu, ale może mam oko z guzika
- solar
- Kontakt:
Też byłem przerażony podczas zamówienia, że nie ma paczkomatów. Kliknąłem F5 i na szczęście pojawiły się.
A tak w ogóle to szczerze polecam "Modelmanie" - wielokrotnie dokonałem tam zakupów i jestem naprawdę zadowolony!!!
Pozdrawiam pracowników "Modelmania"
...zabrzmiało to, jak okrzyk z czasów PRL'u
Ale prawdziwy

A tak w ogóle to szczerze polecam "Modelmanie" - wielokrotnie dokonałem tam zakupów i jestem naprawdę zadowolony!!!
Pozdrawiam pracowników "Modelmania"
...zabrzmiało to, jak okrzyk z czasów PRL'u
Ale prawdziwy
-
slawek
- Kontakt:
jest ok, chwilowa niedyspozycja systemu, po ok 30 min pojawiła się opcja paczkomatu, finalnie zamówienie przed samą godz 14 złożone, płatnośc - przelew natychmiastowy i jest już powiadomienie, że przesyłka w drodze i nie ogląda się za siebie:)Martint1 pisze:Poprostu napisz w zamówieniu jest okienko wiadomość do zamówienia lub coś takiego i napisz do którego paczkomatu chcesz i ci wyślą ja tak robiłem i wysyłali .
-
Martint1
- Kontakt:
Poprostu napisz w zamówieniu jest okienko wiadomość do zamówienia lub coś takiego i napisz do którego paczkomatu chcesz i ci wyślą ja tak robiłem i wysyłali .
-
slawek
- Kontakt:
hej, wie ktoś czy sklep jakoś działa? chciałem zrobić zamówienie ale nie ma opcji paczkomatu, a z innej dostawy zrezygnuję
- Tomasz
- Kontakt:
Zdecydowanie polecam.
Wróciłem właśnie do TT po 25 latach i w grudniu zrobiłem zakupy w większości dostępnych sklepów w Polsce.
Także mam porównanie kilku sklepów na raz i to osoby, która tak na prawdę po raz pierwszy robi zakupy na naszym TT loko podwórku i w Modelmani kontakt ze sklepem jak i czas realizacji był najlepszy ze wszystkich sklepów, w których coś kupowałem.
Wróciłem właśnie do TT po 25 latach i w grudniu zrobiłem zakupy w większości dostępnych sklepów w Polsce.
Także mam porównanie kilku sklepów na raz i to osoby, która tak na prawdę po raz pierwszy robi zakupy na naszym TT loko podwórku i w Modelmani kontakt ze sklepem jak i czas realizacji był najlepszy ze wszystkich sklepów, w których coś kupowałem.
-
bankier
- Kontakt:
Tak
jakby półki uginały się pod ciężarem taboru PKP. "Siódemki" leżą i kwiczą. Ryflaki dokonują żywota bowiem wielka "wyprz" nie potrafiła wyczyścić stanów magazynowych. 
-
agrest12
- jarkott
- Kontakt:
Trwa aktualizacja bazy danych. W związku z tym stany magazynowe mogą się nie zgadzać na stronie www. Najlepiej zadzwoń lub napisz maila.
-
agrest12
Koledzy ja rozumiem ze swieta, prezenty, podarunki , niespodzianki ale zeby zaraz caly asortyment PKP TT wykupic u Adama.....?
Gdzie tu teraz kupowac ?
Czechy ? Niemcy ?

Gdzie tu teraz kupowac ?
Czechy ? Niemcy ?
- Robcio1910
- Kontakt:
Kolejne udane zakupy. Miły kontakt telefoniczny. 
Szczerze polecam ten sklep.
Pozdrawiam
Szczerze polecam ten sklep.
Pozdrawiam
- wicy
- Kontakt:
Dobra passa Modelmanii trwa. Kolejna szybka dostawa towarów po przedpłacie. Wybierałem tylko towary widoczne na stronie jako dostępne w magazynie.
Kolejnym plusem jest szybki kontakt z p. Dorotą via GG. Weryfikacja dostępności towarów u producenta w jeden dzień i zwrotny kontakt mailowy.
Taka obsługa mi się podoba i łechce moje konsumenckie ego
Kolejnym plusem jest szybki kontakt z p. Dorotą via GG. Weryfikacja dostępności towarów u producenta w jeden dzień i zwrotny kontakt mailowy.
Taka obsługa mi się podoba i łechce moje konsumenckie ego
- Borczy
- Kontakt:
Ode mnie również plus. Realizacja zamówienia co prawda dłuuuuuuga ale tylko z winy twórcy zamówionej części.
- wicy
- Kontakt:
Chyba coś się poprawiło. Zamówienie z opcją "dostępne w 72h" zrealizowane tak jak informują. Przedpłata na konto i paczka w kilka dni w domu.
Tym razem pozytyw.
Tym razem pozytyw.