A to chyba wynika z geometrii toru w osi "z" (czyli góra-dół). Możesz podjazdy wykonać z podkładek styropianowych albo ze sklejki na wręgach (o ile dobrze zrozumiałem intencję pytania - chodzi o podjazdy).michał zamorski pisze:... jakiego styropianu użyć ...gruby ... cieńki czy średni
Budowa mostu
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: budowa mostu
-
- Kontakt:
Budowa mostu
witam
mam pytania?ponieważ buduję 2 mosty na makiecie zastanawiam się jakiego styropianu użyć aby można było na nim położyć tory.chodzi mi tu o podniesienie torów.ma to być gruby styropian,cieńki czy średni.
proszę o pomoc
pozdrawiam
zdjęcia tego co wyrobiłem do tej pory postaram się już wkrótce zamieścić a na razie studia i zbieranie funduszy na modelowe zwrotnice i napędy conrada oraz fleksy.
mam pytania?ponieważ buduję 2 mosty na makiecie zastanawiam się jakiego styropianu użyć aby można było na nim położyć tory.chodzi mi tu o podniesienie torów.ma to być gruby styropian,cieńki czy średni.
proszę o pomoc
pozdrawiam
zdjęcia tego co wyrobiłem do tej pory postaram się już wkrótce zamieścić a na razie studia i zbieranie funduszy na modelowe zwrotnice i napędy conrada oraz fleksy.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2006, 18:14 przez michał zamorski, łącznie zmieniany 1 raz.