Ciesze się bardzo, że udało się "uruchomić" następną grupę TT-kową w kraju.

Życzę Wam aby Wasze spotkania przyjęły formę "cyklicznych" comiesięcznych spotkań.

Moderator: mod-Imprezy
Najbliższe spotkanie w tą sobotę (25.11).KrzyszTTof pisze:....aby ... grupa zachodniopomorska wybrała się na spotkanie PTMKŻ spotkać pomorską grupę TT...
jarkott pisze:Gratuluję udanego spotkania. Widzę, że powstała silna grupa TT-kowiczów na zachodzie.
Jestem na TAK!Skała pisze:Mam nadzieję, że rozpoczniemy regularne spotkania raz w miesiącu.
i koleżankęSkała pisze:Bardzo mi było miło poznać fajnych kolegów z forum.
Kolega Tomasz też brał udział w uwiecznianiu spotkania!Skała pisze:Czekamy na zdjęcia zrobione przez kolegów Przemka i Pawła (Zeno).
Oj o wiele więcej jak 50 poszło w ruch, choć nie wszystkie zdążyliśmy powyciągać z pudełek.Wagonów nie opisuję bo było ich w sumie ponad pięćdziesiąt!
zeno pisze:Tak dla przypomnieniaSkała pisze:Jeśli nic się nie pozmienia to następne spotkanie będzie w trzecia niedziele listopada, czyli 19.
Zaczynamy od godzin 10. Uprasza się o zarezerwowanie tego terminu przez pozostałych kolegów ze Szczecina.![]()
Pozdrawiam
Paweł
Tak dla przypomnieniaSkała pisze:Jeśli nic się nie pozmienia to następne spotkanie będzie w trzecia niedziele listopada, czyli 19.
Zaczynamy od godzin 10. Uprasza się o zarezerwowanie tego terminu przez pozostałych kolegów ze Szczecina.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości