Dziękujębankier pisze:I o to chodziło - jest wagon, który bardzo dobrze udało Ci się odwzorować! I to się chwaliDzięki za fotkę z której korzystałeś.

Moderator: mod-Moja TT
Dziękujębankier pisze:I o to chodziło - jest wagon, który bardzo dobrze udało Ci się odwzorować! I to się chwaliDzięki za fotkę z której korzystałeś.
O ile sam napis "NACCO" faktycznie wygląda jak wytarty szmatąMaciej pisze:...Nacco trafiała do mojego miasta z czyszczonymi napisami
To nie wagony PKP - czyszczenie napisów na plandekowacach jest domeną kolei na Zachodzie. Np. Nacco trafiała do mojego miasta z czyszczonymi napisami, oczywiście nie wszystkie są tak "zadbane"bankier pisze:Fajny klimat i wykonanie także! Choć przez lata kiedy człowiek był klientem PKP i obserwował kolejową rzeczywistość nie spotkałem się by wagony plandekowe miały w ten sposób "czyste" napisy. Wydaje mi się to na tym materiale w realu niewykonalne ale...
To właśnie on jest producentem.romanpumas pisze:Podobne kalki robi pan PUTZ z węgier.Na facebooku można znaleźć jego wyroby.
Rozumiem, że to wypusk z DDR, czy może bieżąca produkcja ?Maciej pisze:... z Węgier.
Od kolegi z Węgier.ArturSchŁ pisze:a skąd masz takie PIĘKNE kalki
Panie Kolego,Maciej pisze:Taka tam zabawa w kalki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość