Added in 22 minutes 53 seconds:
Repliki - to oczywiście mowa o KWASIE SIARKOWYM I DEC'u
CPN powstał na życzenie Organizatorów
Moderator: mod-Imprezy
Jasne. Zapraszamy.kacper.szczecin pisze:Cześć,
Byłem w zeszłym roku, czy w tym też można po prostu wpaść i jeździć? Mogę przyjechać w sobotę
Z serii Vintage mam chociażby 30paro letnią Ludmiłę BTTB z cyfrowym dekoderem i moje pomarańczowe beczki
W tym roku Twój tabor jak najbardziej pasuje do tematu przewodniego imprezy.po prostu wpaść i jeździć
Yaro, Artur przewidział konsekwencje i tylko wyraził szczerą troskę o twoją mniej szlachetną część pleców, bo gdy dowie się twoja żona o króliczkach z Grand Hotelu to moczenie czterech liter w polskim morzu będzie jak najbardziej uzasadnione.ArturSchŁ pisze:...no trudno, ale łączymy się z Tobą w bólu.Borczy pisze:Wyszło ,że będę moczył cztery litery nad polskim morzem....
![]()
![]()
....... w Grand Hotelu z króliczkami Playboya podczas sesji zdjęciowej.Borczy pisze:Wyszło ,że będę moczył cztery litery nad polskim morzem .......
...no trudno, ale łączymy się z Tobą w bólu.Borczy pisze:Wyszło ,że będę moczył cztery litery nad polskim morzem....
Będzie, będzie.T_Domagalski pisze:Tylko FZ1 powinno wchodzić w grę!
No i prawidłowo. Co to za "vintage" z DCC w środku?Pawelec pisze:zaś loki BTTB-owkiej nie mam żadnej zcyfrzonej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość